فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثرات پیشتیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهشیافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برشهای کیوی سرخ شده در خلا فاطمه آقابزرگی افجه علیرضا بصیری عبدالرضا محمدی نافچی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قهوه خام و بو داده شده سحر خرسند منش مهرداد قوامی بهزاد بازیار دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبهای زیستفعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهرهگیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره سید یوسف پورمیر علیزضا صادقی ماهونک جواد فتاحی مقدم مهران اعلمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی حضور پروتئین گیاهی سویا در تعدادی از محصولات گوشتی تجاری با آزمون PCR سارا بازیاری حمید رضا زمانی زاده مریم میزانی انوشه شریفان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تاثیر فیلمهای کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسیدروی بر خواص حسی و آلودگی میکروبی خرمای مضافتی ‍‍‍‍‍‍بریناز عسگری امید مرادی بهجت تاج الدین دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برشهای میوه به (Cydonia oblonga) مرتضی محمدی زهرا پورفلاح منیره نهار دانی سید محمد مشکانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تولید صنعتی ماست چویل و بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی آن سعید سخاوتی زاده معصومه کریمی علیرضا سوند رومی وحید صادقی سروستانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تأثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای محسن وظیفه دوست سید ابراهیم حسینی سعید بختیاری احمد جعفر نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا معصومه سادات میر رضایی رودکی محمد علی سحری بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو محسن برزگر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بهینه سازی شرایط مختلف (دما، تغییر شدت نور، روشهای کشت (غیرمداوم و نیمه مداوم) و نوع منبع کربنی) برای تولید حداکثر فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis) کرامت اله رضایی مریم کلانتری مهناز هاشمی روان محمد تقی گلمکانی نسرین فرجی دلنیا فرجی