• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 8
  • شماره2 دوره8
  • 2
    شماره 2 دوره 8 بهار 1390

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تأثیر کاربرد تؤام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز
        مریم میزانی ثمر منصوری پور مزدک علیمی صادق مرادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تعیین فلزات سنگین کادمیوم و سرب در سبزی های خوراکی کاهو، نعناع و تره کشت شده در اراضی مختلف جنوب تهران
        محمد هادی گیویان راد طاهره صادقی کامبیز لاریجانی سید ابراهیم حسینی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تاثیر سطوح مختلف سلولهای سوماتیک بر میزان اسیدی شدن شیر ماست سازی در دوره گرمخانه گذاری
        حمید عزت پناه نسیم آذری مهدی امین افشار
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - ارزیابی وی‍ژگیهای شیمیایی روغن استخراج شده از دانه شاهدانه
        مریم قراچورلو افسانه شاهوردی سید ابراهیم حسینی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت و بررسی عملکرد آن بعنوان یک جایگزین چربی
        پیمان مهستی صدیقه امیری محسن رادی مهرداد نیاکوثری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح
        سید مهدی سیدین اردبیلی مانیا صالحی فر محمد حسین عزیزی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - مطالعه تاثیر عصاره مالت بر افزایش رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
        محمد حسین مرحمتی زاده محمد کارمند علیرضا فرخی رضا رفعت جو سارا رضازاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده
        رضا حبیبی پور سمیه بیات
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن
        علی نجفی مهسا ضیابخش دیلمی حمیده کریمیان احمد رضا عابدی نیا مرجان حسینی نژاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - تأثیر بکارگیری هیدروکلوئیدهای گوار وکاراگینان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی نان بربری
        بابک غیاثی طرزی سید میثم قریشی راد بابک قنبرزاده
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود