فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تأثیر کاربرد تؤام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز مریم میزانی ثمر منصوری پور مزدک علیمی صادق مرادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تعیین فلزات سنگین کادمیوم و سرب در سبزی های خوراکی کاهو، نعناع و تره کشت شده در اراضی مختلف جنوب تهران محمد هادی گیویان راد طاهره صادقی کامبیز لاریجانی سید ابراهیم حسینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تاثیر سطوح مختلف سلولهای سوماتیک بر میزان اسیدی شدن شیر ماست سازی در دوره گرمخانه گذاری حمید عزت پناه نسیم آذری مهدی امین افشار دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ارزیابی ویژگیهای شیمیایی روغن استخراج شده از دانه شاهدانه مریم قراچورلو افسانه شاهوردی سید ابراهیم حسینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت و بررسی عملکرد آن بعنوان یک جایگزین چربی پیمان مهستی صدیقه امیری محسن رادی مهرداد نیاکوثری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح سید مهدی سیدین اردبیلی مانیا صالحی فر محمد حسین عزیزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مطالعه تاثیر عصاره مالت بر افزایش رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم محمد حسین مرحمتی زاده محمد کارمند علیرضا فرخی رضا رفعت جو سارا رضازاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده رضا حبیبی پور سمیه بیات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن علی نجفی مهسا ضیابخش دیلمی حمیده کریمیان احمد رضا عابدی نیا مرجان حسینی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - تأثیر بکارگیری هیدروکلوئیدهای گوار وکاراگینان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی نان بربری بابک غیاثی طرزی سید میثم قریشی راد بابک قنبرزاده