List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - تأثیر کاربرد تؤام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز مریم میزانی ثمر منصوری پور مزدک علیمی صادق مرادی Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - تعیین فلزات سنگین کادمیوم و سرب در سبزی های خوراکی کاهو، نعناع و تره کشت شده در اراضی مختلف جنوب تهران محمد هادی گیویان راد طاهره صادقی کامبیز لاریجانی سید ابراهیم حسینی Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - تاثیر سطوح مختلف سلولهای سوماتیک بر میزان اسیدی شدن شیر ماست سازی در دوره گرمخانه گذاری حمید عزت پناه نسیم آذری مهدی امین افشار Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - ارزیابی ویژگیهای شیمیایی روغن استخراج شده از دانه شاهدانه مریم قراچورلو افسانه شاهوردی سید ابراهیم حسینی Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت و بررسی عملکرد آن بعنوان یک جایگزین چربی پیمان مهستی صدیقه امیری محسن رادی مهرداد نیاکوثری Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح سید مهدی سیدین اردبیلی مانیا صالحی فر محمد حسین عزیزی Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - مطالعه تاثیر عصاره مالت بر افزایش رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم محمد حسین مرحمتی زاده محمد کارمند علیرضا فرخی رضا رفعت جو سارا رضازاده Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده رضا حبیبی پور سمیه بیات Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن علی نجفی مهسا ضیابخش دیلمی حمیده کریمیان احمد رضا عابدی نیا مرجان حسینی نژاد Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - تأثیر بکارگیری هیدروکلوئیدهای گوار وکاراگینان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی نان بربری بابک غیاثی طرزی سید میثم قریشی راد بابک قنبرزاده Manuscript profile