• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 8
  • Issue2 Vol.8
  • 2
    Issue 2 Vol. 8 Summer 2011

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - تأثیر کاربرد تؤام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز
        مریم میزانی ثمر منصوری پور مزدک علیمی صادق مرادی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - تعیین فلزات سنگین کادمیوم و سرب در سبزی های خوراکی کاهو، نعناع و تره کشت شده در اراضی مختلف جنوب تهران
        محمد هادی گیویان راد طاهره صادقی کامبیز لاریجانی سید ابراهیم حسینی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - تاثیر سطوح مختلف سلولهای سوماتیک بر میزان اسیدی شدن شیر ماست سازی در دوره گرمخانه گذاری
        حمید عزت پناه نسیم آذری مهدی امین افشار
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - ارزیابی وی‍ژگیهای شیمیایی روغن استخراج شده از دانه شاهدانه
        مریم قراچورلو افسانه شاهوردی سید ابراهیم حسینی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت و بررسی عملکرد آن بعنوان یک جایگزین چربی
        پیمان مهستی صدیقه امیری محسن رادی مهرداد نیاکوثری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح
        سید مهدی سیدین اردبیلی مانیا صالحی فر محمد حسین عزیزی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - مطالعه تاثیر عصاره مالت بر افزایش رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
        محمد حسین مرحمتی زاده محمد کارمند علیرضا فرخی رضا رفعت جو سارا رضازاده
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده
        رضا حبیبی پور سمیه بیات
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن
        علی نجفی مهسا ضیابخش دیلمی حمیده کریمیان احمد رضا عابدی نیا مرجان حسینی نژاد
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - تأثیر بکارگیری هیدروکلوئیدهای گوار وکاراگینان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی نان بربری
        بابک غیاثی طرزی سید میثم قریشی راد بابک قنبرزاده
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login