• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 21
  • شماره3 دوره21
  • 3
    شماره 3 دوره 21 تابستان 1403

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - استخراج کاروتنوئیدها از Ulva rigida توسط امواج اولتراسونیک
        مرضیه احمدی سرخونی مهشید جهادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی استفاده از چربی ذخیره ای شترمرغ (Struthio Camelus) جهت بهبود پایداری اکسایشی روغن سویا
        نادیا دهقانی مریم قراچورلو پیمانه قاسمی افشار
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - فیلم کامپوزیت آلژینات سدیم کیتوزان جهت بسته بندی فیله مرغ: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن
        میلاد رنجبر محمد حسین  عزیزی تبریزاد غلامحسن  اسدی حامد اهری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تأثیر پوشش مرکب فعال بر پایه پلی وینیل الکل/کیتوزان حاوی عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بر کیفیت داخلی و پوسته تخم مرغ طی انبارمانی
        اسماعیل یوسفی زیرابی داریوش خادمی شورمستی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی ویژگی‌های کیفی، فیزیکوشیمیایی و ماندگاری قارچ تکمه‌ای (Agaricus bisporus) با کاربرد اسید سیتریک و کلرید کلسیم
        الهام دانائی محمد قندالی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - استفاده از مایکروویو برای بهبود کیفیت و کاهش زمان سرخ شدن برش‌های کدوخورشتی
        فخرالدین صالحی مصطفی امیری سارا قزوینه
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود