• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 8
  • شماره1 دوره8
  • 1
    شماره 1 دوره 8 زمستان 1389

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی بار میکروبی نان های خامه ای عرضه شده در قنادی های شهر تبریز
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس نعناع فلفلی و مقایسه آن با بنزوات سدیم
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ارزیابی میزان سلنیوم و تعیین گونه های آن در خانواده شوریده ماهیان و بررسی میزان سمیت آنها
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای فرآوری دانه های روغنی استان تهران
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - ارزیابی خصوصیات شیمیایی روغن استخراج شده از هشت رقم جدید دانه سویا
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تولید شیر و ماست رژیمی کم سدیم - بررسی ترکیبات و خصوصیات ارگانولپتیک آنها
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - مقایسه روشهای مختلف استخراج اسید گلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اثر کاهش فعالیت آب (aw) و افزایش درجه حرارت بر بقاء باکتری سالمونلا تایفی موریوم
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - ارزیابی تغذیه‌ای غذاهای تکمیلی بومی در روستاهای شمال شهر تهران
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - تعیین ضریب نفوذ نمک در بافت سیب زمینی
        بهروز مصیبی دهکردی- فرزانه هاشمی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود