List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی بار میکروبی نان های خامه ای عرضه شده در قنادی های شهر تبریز Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس نعناع فلفلی و مقایسه آن با بنزوات سدیم Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - ارزیابی میزان سلنیوم و تعیین گونه های آن در خانواده شوریده ماهیان و بررسی میزان سمیت آنها Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای فرآوری دانه های روغنی استان تهران Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - ارزیابی خصوصیات شیمیایی روغن استخراج شده از هشت رقم جدید دانه سویا Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - تولید شیر و ماست رژیمی کم سدیم - بررسی ترکیبات و خصوصیات ارگانولپتیک آنها Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - مقایسه روشهای مختلف استخراج اسید گلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - اثر کاهش فعالیت آب (aw) و افزایش درجه حرارت بر بقاء باکتری سالمونلا تایفی موریوم Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - ارزیابی تغذیهای غذاهای تکمیلی بومی در روستاهای شمال شهر تهران Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - تعیین ضریب نفوذ نمک در بافت سیب زمینی بهروز مصیبی دهکردی- فرزانه هاشمی