فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو آرش بنیسی اسماعیل قنبری شندی حامد باقری درویش محمد 10.30495/jftn.2021.19172 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن نسیم نیک زاد مهرداد قوامی مهدی سیدین اردبیلی بهروز اکبری آدرگانی رضا عزیزی نژاد 10.30495/jftn.2021.19173 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب مرضیه جرنگی فرزانه عبدالملکی بابک غیاثی طرزی 10.30495/jftn.2021.19174 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان بنیامین شیرزاد نازنین خاکی پور 10.30495/jftn.2021.19175 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ الهام آزادفر زهره بهرامی مهنیا شریفی رمضانعلی جبله 10.30495/jftn.2021.19176 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ردیابی و شناسایی افتراقی گوجه فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران عطیه عزیزی انوشه شریفان مژگان امتیازجو 10.30495/jftn.2021.19177 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری غزاله قنبری مهدی سیدین اردبیلی مرجان دیانت 10.30495/jftn.2021.19178 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت فاطمه بائی بابک غیاثی طرزی 10.30495/jftn.2021.19179