• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 19
  • شماره1 دوره19
  • 1
    شماره 1 دوره 19 زمستان 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو
        آرش بنیسی اسماعیل قنبری شندی حامد باقری درویش محمد
        10.30495/jftn.2021.19172
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن
        نسیم نیک زاد مهرداد قوامی مهدی سیدین اردبیلی بهروز اکبری آدرگانی رضا عزیزی نژاد
        10.30495/jftn.2021.19173
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب
        مرضیه جرنگی فرزانه عبدالملکی بابک غیاثی طرزی
        10.30495/jftn.2021.19174
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان
        بنیامین شیرزاد نازنین خاکی پور
        10.30495/jftn.2021.19175
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ
        الهام آزادفر زهره بهرامی مهنیا شریفی رمضانعلی جبله
        10.30495/jftn.2021.19176
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - ردیابی و شناسایی افتراقی گوجه ‏فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران
        عطیه عزیزی انوشه شریفان مژگان امتیازجو
        10.30495/jftn.2021.19177
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری
        غزاله قنبری مهدی سیدین اردبیلی مرجان دیانت
        10.30495/jftn.2021.19178
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت
        فاطمه بائی بابک غیاثی طرزی
        10.30495/jftn.2021.19179
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود