• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 15
  • شماره4 دوره15
  • 4
    شماره 4 دوره 15 پاییز 1397

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - استفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی
        مرضیه موسوی نسب زهرا تحسیری سکینه منور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
        هادی باقری مهدی کاشانی نژاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن
        حسین جوینده عرفان دانش مصطفی گودرزی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ
        پریا شعبانی بهروز اکبری آدرگانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
        فخرالدین صالحی سمیرا امین اخلاص سحر پاوئی فائزه زندی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - پوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده
        اعظم پورسیف اله داوود زارع مهتا میرزایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تأثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی
        بهناز مهدی نیا لیچایی رضا اسماعیل زاده کناری غلامرضا دین پناه
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده
        مریم فهیم دانش سیده طیبه عزتی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال
        فریبرز قجقی سید پژمان حسینی شکرابی عالیه تکه
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا
        محمد آشفته مهرداد قوامی مریم قراچورلو
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود