• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 18
  • شماره4 دوره18
  • 4
    شماره 4 دوره 18 پاییز 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان پوشش داده‌شده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخ‌کردن
        فخرالدین صالحی محمدامین اسدنهال
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مقایسه مقاومت آنتی‌بیوتیکی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده از نمونه‌های فرآورده های لبنی صنعتی
        بهاره مقیمی مریم قبادی دانا رضا شاپوری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید
        وحیده محرابی مهرداد قوامی مریم قراچورلو
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا
        پریسا سلامی نرگس مورکی مسعود هنرور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن
        بنفشه حجازی مریم میزانی مژگان محمدزاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده
        بهاره کریمیان سیچانی محمد فاضل
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بهینه‌سازی شرایط استخراج پکتین از برگ گیاه آلوئه‌ورا
        لیلا ناطقی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تاثیر میکرولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره
        مهسا نیکخواه ژاله خوشخو سیدابراهیم حسینی پیمان مهستی افشین آخوندزاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Calendula officinalis (گل همیشه بهار) و نقش آن در سنتز نانو ذرات اکسید
        فرشته نعمت الهی فریده طاهری کنجینی فریبا زمانی هرگلانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم
        مینا داراب شهلا شهریاری حمید مظفری
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود