فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تاثیر زمان دم آوری بر ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوی کافئین انواع چای سیاه، سفید، سبز و ماچا میگل گیاهی مریم قراچورلو پیمانه قاسمی افشار 10.71768/JFTN.2025.1186703 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - امکان سنجی تولید پنیر فراسودمند با پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) و بررسی ویژگیهای آن شاهرخ شعبانی رضا عزیزی نژاد برمک مصلی 10.71768/jftn.2025.831980 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی خواص پریبيوتيک نمونه های مخمر جدا شده از پساب كارخانجات صنايع غذايي محدثه لاری پور محمد گلقران غزاله فتوحی علی اخوان سپهی رضا صمصامی 10.71768/jftn.2025.1201448 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مقایسه کنترل قند خون و تبعیت از رژیم غذایی در زنان مبتلا به دیابت بارداری با یا بدون استفاده از روش عکس برداری همزمان از مواد غذایی مصرفی جلال حجازی بیژن قبادیان شاهین ناصرپور آیدا رضایی احسان حجازی 10.71768/jftn.2025.1198726 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی فعالیت آنزیم های آنتیاکسیدانی و شاخص های تنش اکسیداتیو گیاه اسفناج در رویشگاه های مختلف خوزستان الناز جعفری مریم کلاهی رویا آزادی الهام محجل کاظمی 10.71768/jftn.2025.1203308 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی جلبک سبز Ulva rigida رشد یافته در ساحل جزیره قشم (خلیج¬فارس) جهت استفاده در صنعت غذا مرضیه احمدی سرخونی مهشید جهادی 10.71768/jftn.2025.1204218