• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 17
  • شماره3 دوره17
  • 3
    شماره 3 دوره 17 تابستان 1399

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز
        هانیه حاجی کاظمی مهتا میرزایی سعید میردامادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی اثر عوامل مختلف بر هدایت حرارتی و گرمای ویژه پوره کدوتنبل
        زهره دیدار
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی
        بهجت تاج الدین کلثوم جهان میهن
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو
        فاطمه دهقان خلیلی زهرا ارجائی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون
        فاطمه کلاته سیفری مهرداد قوامی بابک غیاثی طرزی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی
        شیوا دلیری بیژن خورشیدپور رضوان پوراحمد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار
        مهدی تیرنیتلی محمدکاظم خالصی سهراب کوهستان اسکندری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی
        بنیامین گنجی وطن سیدحسین حسینی قابوس
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - مقایسه اکسرژی گزینه های تولیدی در زنجیره تامین نانهای سنتی
        امیرعباس سامی نیا رحیم قاسمیه
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی
        لیلا طاهرپور مهدی حسینی فرهی محسن رادی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود