• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 14
  • شماره2 دوره14
  • 2
    شماره 2 دوره 14 بهار 1396

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران
        لیلا کمالی روستا مهدی سیدین اردبیلی غلامحسن اسدی بابک غیاثی طرزی رضا عزیزی نژاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن
        ندا احمدی کمازانی امیرحسین الهامی راد مهرداد قوامی مهدی مریدی فریمانی محمد آرمین
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز
        فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد پونه سیاه منصوری الناز مرادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران
        محمد عرفان بهرامی مسعود هنرور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه
        بهروز قرآنی رسول کدخدایی بهاره عمادزاده علیرضا صادقیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در خانوارهای کشاورز روستایی استان کهکیلویه و بویراحمد
        سید یعقوب زراعت کیش ژیلا کمائی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تأثیر اسیدسالیسیلیک و صمغ عربی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنارهندی در مدت انبارمانی
        سعیده زربخش سمیه رستگار
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تاثیر 16 هفته محدودیت کالریک بر سطوح آیریزین سرم و شاخص مقاومت به انسولین در زنان چاق کم تحرک
        اعظم رمضانخانی رحمان سوری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی اثرات روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد بر روی فاکتورهای هماتولوژیک، بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی موش صحرایی
        لیلا زینت بخش زهرا پیراوی ونک علیرضا مهاجر تیمور شکری علیرضا حسنی بافرانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392
        عادل میرزا علیزاده جواد تاج کی ناهید ساطعی عباسعلی زمانی جلال حجازی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود