فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران لیلا کمالی روستا مهدی سیدین اردبیلی غلامحسن اسدی بابک غیاثی طرزی رضا عزیزی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن ندا احمدی کمازانی امیرحسین الهامی راد مهرداد قوامی مهدی مریدی فریمانی محمد آرمین دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد پونه سیاه منصوری الناز مرادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران محمد عرفان بهرامی مسعود هنرور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه بهروز قرآنی رسول کدخدایی بهاره عمادزاده علیرضا صادقیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در خانوارهای کشاورز روستایی استان کهکیلویه و بویراحمد سید یعقوب زراعت کیش ژیلا کمائی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تأثیر اسیدسالیسیلیک و صمغ عربی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنارهندی در مدت انبارمانی سعیده زربخش سمیه رستگار دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تاثیر 16 هفته محدودیت کالریک بر سطوح آیریزین سرم و شاخص مقاومت به انسولین در زنان چاق کم تحرک اعظم رمضانخانی رحمان سوری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی اثرات روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد بر روی فاکتورهای هماتولوژیک، بیوشیمیایی و آنزیمهای کبدی موش صحرایی لیلا زینت بخش زهرا پیراوی ونک علیرضا مهاجر تیمور شکری علیرضا حسنی بافرانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392 عادل میرزا علیزاده جواد تاج کی ناهید ساطعی عباسعلی زمانی جلال حجازی