فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ زهرا فرقانی مرضیه موسوی نسب سارا خشنودی نیا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از 7 رقم جدید کانولا نگار گلشنی مهرداد قوامی بابک دلخوش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی عرفان دانش حسین جوینده مصطفی گودرزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی فردین جوانمردی میثم براتی محبوب نعمتی سید رفیع عارف حسینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند عماد آیدانی محمدحسین حدادخداپرست مهدی کاشانی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بهینهسازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ فرشید جلیلی سید مهدی جعفری زهرا امام جمعه مهدی کاشانی نژاد محمد گنجه دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب سمیرا رفیعی مریم عزیزخانی پیمان آریایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بهینهسازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برشهای لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ مهسا نیک خواه عشقی بابک غیاثی طرزی علیرضا بصیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ سید مهدی اجاق بهاره شعبانپور معظمه کردجزی اسماعیل عبداله زاده مریم قره ئی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه زهرا نظری مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد