• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 9
  • شماره2 دوره9
  • 2
    شماره 2 دوره 9 بهار 1391

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران
        مریم قراچورلو امین موسوی خانقاه مریم میزانی شهرام شعیبی مرتضی شهرستانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مقایسه مقاومت حرارتی روغن سرخ‌کردنی و آفتابگردان با کمک روش مؤلفه‌های اصلی کمومتریس
        مریم جمشیدی مهرداد قوامی جهانبخش قاسمی آتوسا عبدالهی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی
        حمید عزت پناه محمد محمدی محمدامین محمدی فر حمیدرضا مهدوی عادلی مهدی امین افشار
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی اثر نوع روغن بر ویژگیهای ویسکوالاستیک سس مایونز
        نسرین صابری محمدامین محمدی فر
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (Ipomoea batatas L.)
        مهدی امین افشار فریده حسام غلامرضا بلالی سید مهدی سیدین اردبیلی رضا طاهری تهرانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - انتخاب بهترین نمک کلسیم دار برای غنی سازی شیر پاستوریزه معمولی
        حمید عزت پناه سونیا یاسینی محمدرضا احسانی محمد هادی گیویان راد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی اثر عصاره کومبوچا بر میزان لیپیدهای خون و آنزیم های کبدی درRat نر بالغ نژاد Wistar
        پریچهر یغمایی کاظم پریور لیلا کارخانه
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی
        مهدی امین افشار سارا رجبلو انوشه شریفان حسین جمالی فر محمد رضا فاضلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - نقش سازمان ملل در تحقق امنیت غذائی در جامعه جهانی
        چنگیز اسفندیاری سیدباقر میر عباسی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی تأثیر افزودن بیوسورفکتانت بر خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری
        هانیه صادقی حمید راشدی مهناز مظاهری اسدی وحیده مرادی عاطفه صادقی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود