List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران مریم قراچورلو امین موسوی خانقاه مریم میزانی شهرام شعیبی مرتضی شهرستانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - مقایسه مقاومت حرارتی روغن سرخکردنی و آفتابگردان با کمک روش مؤلفههای اصلی کمومتریس مریم جمشیدی مهرداد قوامی جهانبخش قاسمی آتوسا عبدالهی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی حمید عزت پناه محمد محمدی محمدامین محمدی فر حمیدرضا مهدوی عادلی مهدی امین افشار Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی اثر نوع روغن بر ویژگیهای ویسکوالاستیک سس مایونز نسرین صابری محمدامین محمدی فر Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (Ipomoea batatas L.) مهدی امین افشار فریده حسام غلامرضا بلالی سید مهدی سیدین اردبیلی رضا طاهری تهرانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - انتخاب بهترین نمک کلسیم دار برای غنی سازی شیر پاستوریزه معمولی حمید عزت پناه سونیا یاسینی محمدرضا احسانی محمد هادی گیویان راد Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی اثر عصاره کومبوچا بر میزان لیپیدهای خون و آنزیم های کبدی درRat نر بالغ نژاد Wistar پریچهر یغمایی کاظم پریور لیلا کارخانه Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی مهدی امین افشار سارا رجبلو انوشه شریفان حسین جمالی فر محمد رضا فاضلی Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - نقش سازمان ملل در تحقق امنیت غذائی در جامعه جهانی چنگیز اسفندیاری سیدباقر میر عباسی Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - بررسی تأثیر افزودن بیوسورفکتانت بر خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری هانیه صادقی حمید راشدی مهناز مظاهری اسدی وحیده مرادی عاطفه صادقی