فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران مریم قراچورلو امین موسوی خانقاه مریم میزانی شهرام شعیبی مرتضی شهرستانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مقایسه مقاومت حرارتی روغن سرخکردنی و آفتابگردان با کمک روش مؤلفههای اصلی کمومتریس مریم جمشیدی مهرداد قوامی جهانبخش قاسمی آتوسا عبدالهی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی حمید عزت پناه محمد محمدی محمدامین محمدی فر حمیدرضا مهدوی عادلی مهدی امین افشار دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی اثر نوع روغن بر ویژگیهای ویسکوالاستیک سس مایونز نسرین صابری محمدامین محمدی فر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (Ipomoea batatas L.) مهدی امین افشار فریده حسام غلامرضا بلالی سید مهدی سیدین اردبیلی رضا طاهری تهرانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - انتخاب بهترین نمک کلسیم دار برای غنی سازی شیر پاستوریزه معمولی حمید عزت پناه سونیا یاسینی محمدرضا احسانی محمد هادی گیویان راد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی اثر عصاره کومبوچا بر میزان لیپیدهای خون و آنزیم های کبدی درRat نر بالغ نژاد Wistar پریچهر یغمایی کاظم پریور لیلا کارخانه دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی مهدی امین افشار سارا رجبلو انوشه شریفان حسین جمالی فر محمد رضا فاضلی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - نقش سازمان ملل در تحقق امنیت غذائی در جامعه جهانی چنگیز اسفندیاری سیدباقر میر عباسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی تأثیر افزودن بیوسورفکتانت بر خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری هانیه صادقی حمید راشدی مهناز مظاهری اسدی وحیده مرادی عاطفه صادقی