• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 12
  • شماره3 دوره12
  • 3
    شماره 3 دوره 12 تابستان 1394

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتری‌های بیماری زا با منشا غذا
        پرستو رضائی روحا کسری کرمانشاهی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - سنتز، شناسایی، بهینه سازی و مدلسازی تولید صمغ کردلان از Paenibacillus polymyxa بوسیله روش سطح پاسخ (RSM)
        سید مهدی رفیق منوچهر وثوقی علی وزیری علی اکبر سیف کردی مهدی ارجمند
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاه مرزه زراعی در روغن کلزا و روغن ماهی کیلکا
        بهاره امینی جواد کرامت محمد حجت الاسلامی مهشید جهادی کیوان محمودیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - اثرات ضد قارچی عصاره هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) و پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراکی بر افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه
        راضیه رضوی یحیی مقصودلو محمد قربانی مهران اعلمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک
        ثمر منصوری پور مریم میزانی سوسن رسولی عباس گواهی انوشه شریفان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس)
        مریم افشار بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو علیرضا نصیری حسین باخدا
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی بادمجان (SolanumMelongena L.)
        علی اصغر بهمنی سید مهدی جعفری سید احمد شهیدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - ترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته، گردو، فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد
        زهرا پیراوی ونک شبنم پورفلاطون
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - استخراج عصاره پوسته گردو واریته شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله
        سمیه رضایی ارمی سید مهدی جعفری مرتضی خمیری هومان بیات
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی ویژگی‌های تکنولوژیکی لاکتوباسیل‌های جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر
        مریم حسنی سید علی مرتضوی مهدیه حسنی ندا احمدی کمازانی معصومه قطبی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود