• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 19
  • شماره2 دوره19
  • 2
    شماره 2 دوره 19 بهار 1401

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت
        فاطمه سعیدی مسعود هنرور فاطمه شهدادی
        10.30495/jftn.2022.19307
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان
        سمیه اخلی حبیب الله میرزایی سید ابراهیم حسینی
        10.30495/jftn.2022.19308
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز)
        انوشه لطفی چنگیز اسفندیاری مهدی سیدین اردبیلی
        10.30495/jftn.2022.19309
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - مروری بر ریز‏جلبک‏ها به عنوان مکمل‏های غذایی و دارویی فراسودمند
        سید امیر علی انوار بهاره نوروزی
        10.30495/jftn.2022.19310
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن
        آذین عبدالهی محسن وظیفه دوست زهره دیدار رضا کاراژیان محمد آرمین
        10.30495/jftn.2022.19311
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تاثیر تمرین ترکیبی و مکمل کافئین بر گیرنده‏های شبه گذرگاهی 2 و4 و دکتین-1 در مردان چاق
        شیرین قادری گودرزی آسیه عباسی دلویی احمد عبدی ایوب سعیدی
        10.30495/jftn.2022.19312
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ
        محسن میلانی علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی
        10.30495/jftn.2022.19313
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتی‏اکسیدانی آن
        نسیم خوش لهجه کامبیز لاریجانی الهام پورنامداری فریبا زمانی هرگلانی حمید سعیدیان
        10.30495/jftn.2022.19314
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود