• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 10
  • شماره2 دوره10
  • 2
    شماره 2 دوره 10 بهار 1392

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی پدیده‌های انتقال جرم درخلال فرایند خشک‌کردن اسمزی گلابی با استفاده از محلول‌های ساکارز بازتغلیظ شده
        حامد فاطمیان شادی گیاه چی سید ابراهیم حسینی عباس گرامی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - شناسایی مولکولی لاکتوباسیل‌های پروبیوتیک جداشده از غذای سنتی ترخینه و دوغ ترخینه بر اساس توالی16S rDNA
        فرزانه تفویضی مریم تاج آبادی ابراهیمی لیلا خجاره
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - فرمولاسیون روغن سرخ کردنی بر پایه تالو اولئین و پالم اولئین
        مریم قراچورلو فاطمه رضائی رضا عزیزی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا
        حمید عزت پناه ونوس نظربخش محمد هادی گیویان راد مسعود مشهدی اکبر بوجار بابک غیاثی طرزی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - مدل‌سازی و بهینه‌سازی استخراج روغن شاهدانه به کمک اولتراسونیک و با روش سطح پاسخ
        زهره کرمی قاسم یوسفی زهرا امام جمعه محمد علیپور نجمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - اثرات بکارگیری دماهای دو مرحله‌ای در فرآیند خشک‌کردن انگور بیدانه سفید بر برخی ویژگی‌های کیفی کشمش حاصل
        محمد غلامی پرشکوهی امن اله شکری مجید رشیدی موسی میرمرادی شهرام محسنی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - اثر ترتیب تلقیح کشت های میکروبی و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی
        رضوان پوراحمد نفیسه دهقانی نبی اله نعمتی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اثر هموژنیزاسیون با روش فراصوت درظرفیت نگهداری آب ماست
        نارملا آصفی پریسا جعفریان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys molitrix)
        ربابه سقایی علی معتمدزادگان مسعود رضایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - وضعیت نگهداری مواد غذایی فاسد‌شدنی خواربار فروشی‌های شهرستان تاکستان
        آراسب دباغ مقدم مریم کنعانی نژاد حسام‌الدین اکبرین نرجس چراغی محسن توتونچیان
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود