• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 10
  • Issue2 Vol.10
  • 2
    Issue 2 Vol. 10 Summer 2013

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی پدیده‌های انتقال جرم درخلال فرایند خشک‌کردن اسمزی گلابی با استفاده از محلول‌های ساکارز بازتغلیظ شده
        حامد فاطمیان شادی گیاه چی سید ابراهیم حسینی عباس گرامی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - شناسایی مولکولی لاکتوباسیل‌های پروبیوتیک جداشده از غذای سنتی ترخینه و دوغ ترخینه بر اساس توالی16S rDNA
        فرزانه تفویضی مریم تاج آبادی ابراهیمی لیلا خجاره
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - فرمولاسیون روغن سرخ کردنی بر پایه تالو اولئین و پالم اولئین
        مریم قراچورلو فاطمه رضائی رضا عزیزی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا
        حمید عزت پناه ونوس نظربخش محمد هادی گیویان راد مسعود مشهدی اکبر بوجار بابک غیاثی طرزی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - مدل‌سازی و بهینه‌سازی استخراج روغن شاهدانه به کمک اولتراسونیک و با روش سطح پاسخ
        زهره کرمی قاسم یوسفی زهرا امام جمعه محمد علیپور نجمی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - اثرات بکارگیری دماهای دو مرحله‌ای در فرآیند خشک‌کردن انگور بیدانه سفید بر برخی ویژگی‌های کیفی کشمش حاصل
        محمد غلامی پرشکوهی امن اله شکری مجید رشیدی موسی میرمرادی شهرام محسنی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - اثر ترتیب تلقیح کشت های میکروبی و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی
        رضوان پوراحمد نفیسه دهقانی نبی اله نعمتی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - اثر هموژنیزاسیون با روش فراصوت درظرفیت نگهداری آب ماست
        نارملا آصفی پریسا جعفریان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys molitrix)
        ربابه سقایی علی معتمدزادگان مسعود رضایی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - وضعیت نگهداری مواد غذایی فاسد‌شدنی خواربار فروشی‌های شهرستان تاکستان
        آراسب دباغ مقدم مریم کنعانی نژاد حسام‌الدین اکبرین نرجس چراغی محسن توتونچیان
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login