• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 9
  • شماره4 دوره9
  • 4
    شماره 4 دوره 9 پاییز 1391

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم
        مریم میزانی مریم اصلان زاده عباس گرامی مزدک علیمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی
        فرحناز بیگی وحید عبدوسی ایوب علی قاسمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر)
        مریم قراچورلو مریم بهرامی شاهرخ شعبانی امیرهومن حمصی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber)
        هانیه ضیائیان نوربخش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تاثیر بلانچینگ و خیساندن در محلول های اسمزی بر جذب روغن و ارزیابی حسی چیپس سیب زمینی تولیدی
        محسن دلوی امیر دارایی نرجس آقاجانی گولن دانش پور معصومه حسینیان نرگس محمدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگیهای شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو
        مرجان فروغی جواد کرامت مهناز هاشمی روان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک
        محمد حسین عزیزی حبیب واحدی فرزاد کبارفرد محسن برزگر زهره حمیدی اصفهانی منوچهر حامدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر رطوبت و ویژگی های حسی ماهی کلیکای شکم خالی
        عباسعلی مطلبی آتنا حسن ذاتی رستمی علی اصغر خانی پور مهدی سلطانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی نحوه اندازه گیری آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش SPE-GC/FID
        مسعود هنرور محمد مهدی متقی سیدمهدی سیدین اردبیلی میترا مهربانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - ترکیب اسیدهای چرب و اسیدچرب اشباع در موقعیت 2 تری آسیل گلیسرول روغن زیتون فرابکر ایرانی
        راحله علویان سیمین اسداللهی زهرا پیراوی ونک علی افسر
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود