• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 9
  • Issue4 Vol.9
  • 4
    Issue 4 Vol. 9 Winter 2012

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم
        مریم میزانی مریم اصلان زاده عباس گرامی مزدک علیمی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی
        فرحناز بیگی وحید عبدوسی ایوب علی قاسمی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر)
        مریم قراچورلو مریم بهرامی شاهرخ شعبانی امیرهومن حمصی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber)
        هانیه ضیائیان نوربخش
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - تاثیر بلانچینگ و خیساندن در محلول های اسمزی بر جذب روغن و ارزیابی حسی چیپس سیب زمینی تولیدی
        محسن دلوی امیر دارایی نرجس آقاجانی گولن دانش پور معصومه حسینیان نرگس محمدی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگیهای شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو
        مرجان فروغی جواد کرامت مهناز هاشمی روان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک
        محمد حسین عزیزی حبیب واحدی فرزاد کبارفرد محسن برزگر زهره حمیدی اصفهانی منوچهر حامدی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر رطوبت و ویژگی های حسی ماهی کلیکای شکم خالی
        عباسعلی مطلبی آتنا حسن ذاتی رستمی علی اصغر خانی پور مهدی سلطانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بررسی نحوه اندازه گیری آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش SPE-GC/FID
        مسعود هنرور محمد مهدی متقی سیدمهدی سیدین اردبیلی میترا مهربانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - ترکیب اسیدهای چرب و اسیدچرب اشباع در موقعیت 2 تری آسیل گلیسرول روغن زیتون فرابکر ایرانی
        راحله علویان سیمین اسداللهی زهرا پیراوی ونک علی افسر
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login