List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم مریم میزانی مریم اصلان زاده عباس گرامی مزدک علیمی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی فرحناز بیگی وحید عبدوسی ایوب علی قاسمی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر) مریم قراچورلو مریم بهرامی شاهرخ شعبانی امیرهومن حمصی Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber) هانیه ضیائیان نوربخش Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - تاثیر بلانچینگ و خیساندن در محلول های اسمزی بر جذب روغن و ارزیابی حسی چیپس سیب زمینی تولیدی محسن دلوی امیر دارایی نرجس آقاجانی گولن دانش پور معصومه حسینیان نرگس محمدی Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگیهای شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو مرجان فروغی جواد کرامت مهناز هاشمی روان Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک محمد حسین عزیزی حبیب واحدی فرزاد کبارفرد محسن برزگر زهره حمیدی اصفهانی منوچهر حامدی Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر رطوبت و ویژگی های حسی ماهی کلیکای شکم خالی عباسعلی مطلبی آتنا حسن ذاتی رستمی علی اصغر خانی پور مهدی سلطانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بررسی نحوه اندازه گیری آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش SPE-GC/FID مسعود هنرور محمد مهدی متقی سیدمهدی سیدین اردبیلی میترا مهربانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - ترکیب اسیدهای چرب و اسیدچرب اشباع در موقعیت 2 تری آسیل گلیسرول روغن زیتون فرابکر ایرانی راحله علویان سیمین اسداللهی زهرا پیراوی ونک علی افسر