• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 13
  • شماره1 دوره13
  • 1
    شماره 1 دوره 13 زمستان 1394

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تهیه و بررسی ویژگی‌های فیلم خوراکی HPMC حاوی اسانس مریم گلی
        رضا قادرمزی جواد کرامت سیدامیرحسین گلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج
        وجیهه فدائی نوغانی اعظم مفیدی مهدی زارعی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی
        بهروز جنت محمدرضا اویسی نفیسه صادقی معصومه بهزاد عبدالعظیم بهفر منان حاجی محمودی سیدمحمدرضا شهدایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل
        مرضیه خضرایی مهشید جهادی محمد فاضل آمنه علامه
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - اثرات بیوشیمیایی فروکتوز بر رژیم چاقی در موش‌های بالغ نر نژاد NMRI
        زهرا پویامنش پریچهر یغمائی آزاده ابراهیم حبیبی مهسا محمدآملی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای ثعلب و کربوکسی متیل سلولز بر روی خواص کیفی سس کچاپ
        زینب امیری رفتنی امیرمهدی اسماعیلی مزدک علیمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تولید و بررسی فعالیت شلاته‌کنندگی و قدرت احیاء‌کنندگی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا
        مائده اعتمادی علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی یحیی مقصودلو
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - ارزیابی بسته بندی با پوشش‌های 3% و 5% نانونقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در رشد قارچی نان های مصرفی
        حامد محمدی سیدامیرعلی انوار پیمان قجربیگی حامد اهری ایرج طوماری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی میزان فلزات سنگین، آفلاتوکسین و آلودگی میکروبی در محصول خرمای سایر
        روح الله شیرعلی پور مریم البرزی الناز فتحی زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی اثر روش‌های خشک کردن بر ویژگی‌های صمغ دانه بالنگو
        فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود