• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 18
  • شماره2 دوره18
  • 2
    شماره 2 دوره 18 بهار 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو
        یاسمین فیاض مسعود هنرور نرگس مورکی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغن‌های جدا کننده از قالب
        مهرناز غربا بابک غیاثی طرزی مهرداد قوامی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - اثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج
        منا ارونقی افشین جوادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس
        مطهره سادات امیری سید ابراهیم حسینی بابک خیام باشی غلامحسن اسدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری
        امیرحسام عباسیان راد مانیا صالحی فر تکتم مستقیم
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت
        لیلا حاجی آقابابائی شهره معماری سعید سوزنگرزاده سیده اعظم عقیلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - اثر صمغ بادام بر خواص بافتی، شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری
        آیدا درخشان مهرناز اسماعیل پور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم
        امراله تعاون کردار ظاهر اعتماد خالید محمدزاده سلامت کمال عزیزبیگی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی امکان تولید دوغ کم‌سدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم
        سمانه سمائی لیلا ناطقی شیلا برنجی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - تاثیر پوشش‌دهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگی‌های کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری
        رها رودشتیان شاهرخ شعبانی غلامحسن اسدی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود