• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 18
  • شماره3 دوره18
  • 3
    شماره 3 دوره 18 تابستان 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - ارزیابی برخی از ویژگی‌های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو
        بهروز اکبری آدرگانی پگاه زیوری شایسته رضوان پوراحمد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - اثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان
        پرستو قاسمی مهتا میرزایی سعید میردامادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata)
        نوشین فرهادیه اورنگ عیوض زاده بابک غیاثی طرزی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشک‌کن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر آلوئه‌ورا
        مرضیه نوحی شاهرخ شعبانی فریبا زمانی هرگلانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن
        فاطمه یزدانی زینب رفتنی امیری هدی شهیری طبرستانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - غنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیون‌های بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامین‌های E و D
        مریم طاهری تکتم مستقیم
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی ارزش تغذیه‌ای و عمر انباری گل‌های همیشه‌بهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین
        سوفیا سروری الهام دانایی خدایار همتی علیرضا لادن مقدم
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه
        محمداسماعیل نصرآبادی سحر گلچین الهام آزادفر حماد نوری توپکانلو
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم، استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده
        سمیرا طهرانی نژاد انوشه شریفان سمیه عیوقی پور تفتی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
        زهرا لطیفی زهرا غفوری شیما منوچهری سمانه خاکی آرانی میلاد دانش نیا لیلا روزبه نصیرایی سارا جعفریان
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود