• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 8
  • شماره4 دوره8
  • 4
    شماره 4 دوره 8 پاییز 1390

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی آلودگی ادویه های مصرفی در تولید مواد غذایی به اسپور مقاوم در برابر حرارت
        شاهرخ شعبانی - مهدی زجاجی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - اثر ترکیبات پری بیوتیک بر روی ماستروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - پایداری شیر پروبیوتیک تخمیری و غیر تخمیری تهیه شده با استفاده از سه گونه بومی لاکتوباسیلوس
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تاثیر رژیم غذایی مشاوره روانی و تمرینات استقامتی مقاومتی بر ظررفیت جسمانی و سندرم متابولیک بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی نقش فرایند تصفیه در میزان پرولین عسل
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تثبیت و بهینه سازی آنزیم گاوکز اکسیداز در حامل کتیرا
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی رفتار رئولوژیکی رب گوجه فرنگی از دید گاه مستقل از زمان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از بخش گوشتی دو واریته میوه آووکادو کشت شده در شمال ایران
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی اثر leuconostoc. Mesenteroides وplantarum . .lactobacilusبر کاهش نیتریت طی دوره تخمیر در کلم تخمیری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - حضور آفلا توکسین M1 در پنیر سفید ایرانی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود