فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی آلودگی ادویه های مصرفی در تولید مواد غذایی به اسپور مقاوم در برابر حرارت شاهرخ شعبانی - مهدی زجاجی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - اثر ترکیبات پری بیوتیک بر روی ماستروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - پایداری شیر پروبیوتیک تخمیری و غیر تخمیری تهیه شده با استفاده از سه گونه بومی لاکتوباسیلوس دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تاثیر رژیم غذایی مشاوره روانی و تمرینات استقامتی مقاومتی بر ظررفیت جسمانی و سندرم متابولیک بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی نقش فرایند تصفیه در میزان پرولین عسل دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تثبیت و بهینه سازی آنزیم گاوکز اکسیداز در حامل کتیرا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی رفتار رئولوژیکی رب گوجه فرنگی از دید گاه مستقل از زمان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از بخش گوشتی دو واریته میوه آووکادو کشت شده در شمال ایران دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی اثر leuconostoc. Mesenteroides وplantarum . .lactobacilusبر کاهش نیتریت طی دوره تخمیر در کلم تخمیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - حضور آفلا توکسین M1 در پنیر سفید ایرانی