List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی آلودگی ادویه های مصرفی در تولید مواد غذایی به اسپور مقاوم در برابر حرارت شاهرخ شعبانی - مهدی زجاجی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - اثر ترکیبات پری بیوتیک بر روی ماستروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - پایداری شیر پروبیوتیک تخمیری و غیر تخمیری تهیه شده با استفاده از سه گونه بومی لاکتوباسیلوس Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - تاثیر رژیم غذایی مشاوره روانی و تمرینات استقامتی مقاومتی بر ظررفیت جسمانی و سندرم متابولیک بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی نقش فرایند تصفیه در میزان پرولین عسل Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - تثبیت و بهینه سازی آنزیم گاوکز اکسیداز در حامل کتیرا Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی رفتار رئولوژیکی رب گوجه فرنگی از دید گاه مستقل از زمان Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از بخش گوشتی دو واریته میوه آووکادو کشت شده در شمال ایران Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بررسی اثر leuconostoc. Mesenteroides وplantarum . .lactobacilusبر کاهش نیتریت طی دوره تخمیر در کلم تخمیری Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - حضور آفلا توکسین M1 در پنیر سفید ایرانی