فهرست مقالات برحسب موضوع تغذیه
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم
رقیه حیدری الهام محجل کاظمی هوشنگ نصرتی مریم کلاهی علی موافقی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - اثر محافظتی تمرین هوازی و ژل رویال بر شاخصهای پروفیبروژنیک بافت کبدی و مقاومت به انسولین در موشهای چاق
علی اصغر علی اصغر معقولی احمد عبدی آسیه عباسی دلویی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل فازی عصبی
محسن فریدونی حسین حاجی آقاعلیزاده -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c
شهرزاد رهنما آسا ابراهیمی فروزنده محجوبی محمود خسروشاهلی مهدی رهایی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنیهای ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون
محدثه آصفری محمد حضوری زهره شیخی زاده -
دسترسی آزاد مقاله
6 - معادلسازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی
مریم اکبرپور عبدالمجید مهدوی دامغانی هادی ویسی محمدرضا نظری -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مروری بر جایگاه فیبر در تغذیه، سلامت و کاربرد و روشهای اصلاح آن در صنایع غذایی
مروا حسینی پیمان رجایی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - مقایسه کنترل قند خون و تبعیت از رژیم غذایی در زنان مبتلا به دیابت بارداری با یا بدون استفاده از روش عکس برداری همزمان از مواد غذایی مصرفی
جلال حجازی بیژن قبادیان شاهین ناصرپور آیدا رضایی احسان حجازی