فهرست مقالات برحسب موضوع تغذیه
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم
رقیه حیدری الهام محجل کاظمی هوشنگ نصرتی مریم کلاهی علی موافقی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - اثر محافظتی تمرین هوازی و ژل رویال بر شاخصهای پروفیبروژنیک بافت کبدی و مقاومت به انسولین در موشهای چاق
علی اصغر علی اصغر معقولی احمد عبدی آسیه عباسی دلویی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل فازی عصبی
محسن فریدونی حسین حاجی آقاعلیزاده -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c
شهرزاد رهنما آسا ابراهیمی فروزنده محجوبی محمود خسروشاهلی مهدی رهایی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنیهای ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون
محدثه آصفری محمد حضوری زهره شیخی زاده -
دسترسی آزاد مقاله
6 - معادلسازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی
مریم اکبرپور عبدالمجید مهدوی دامغانی هادی ویسی محمدرضا نظری -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مروری بر جایگاه فیبر در تغذیه، سلامت و کاربرد و روشهای اصلاح آن در صنایع غذایی
مروا حسینی پیمان رجایی