• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 14
  • شماره3 دوره14
  • 3
    شماره 3 دوره 14 تابستان 1396

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تولید و بهینه‌سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین‌کننده با روش سطح پاسخ
        زینب رفتنی امیری سعید میرعرب رضی سپیده امیرآبادی سمیه رضایی ارمی تیمور محمدی عیسی فتح الهی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ
        فاطمه رسولی شیلا برنجی علیرضا شهاب لواسانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی
        حمید چشمی حسن رضایی سرشت
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - غربال‌گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR)
        محمد جواد اکرمی فرهاد نظریان قیروزآبادی احمد اسماعیلی مهدی باقری ششده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - مدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان
        هادی باقری زینب گرایلی مهدی کاشانی نژاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
        محمد کاظم دستغیب بهشتی نجمه افرا سعید سخاوتی زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - اثر مصرف مکمل بتا آلانین بر عملکرد، Tmax و لاکتات خون پاروزنان نخبه مرد
        ناصر حیدری مجید کاشف
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی اثر صمغ‌های فارسی و بادام به‌عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کم‌چرب
        حدیث رستم آبادی حسین جوینده محمد حجتی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - تاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری
        آریو امامی فر
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - تاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره
        مریم جعفری فرهاد صادقی سید مهدی سیدین اردبیلی گودرز نجفیان
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود