• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 20
  • شماره1 دوره20
  • 1
    شماره 1 دوره 20 زمستان 1401

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - استفاده از ضایعات سیب زمینی جهت تولید رنگدانه توسط موناسکوس پورپورئوس در کشت غوطه وری
        فرزانه کمالی مهشید جهادی الهام خسروی نفیسه قاسمی سپرو
        10.30495/jftn.2022.65783.11184
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تأثیر فراصوت بر ترکیبات زیست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون
        الهام آذرپژوه پروین شرایعی شهین زمردی هدیه یزدانفر سودابه شرایعی
        10.30495/jftn.2022.63466.11153
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - سنتز نانوفیتوزوم عصاره موسیر و اثر آن بر باکتری اشریشیاکلی
        حسن الجزائری آسا ابراهیمی
        10.30495/jftn.2022.66229.11194
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - مطالعه عوامل موثر بر استخراج سوپر آنتی اکسیدان آستاگزانتین از ضایعات میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)
        فاطمه صابر باغبان شاهرخ شعبانی رضا عزیزی نژاد
        10.30495/jftn.2022.65507.11176
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تاثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمه‌ای سفید
        پیمان رجایی لیلا ناطقی فاطمه زارعی
        10.30495/jftn.2022.51192.11058
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی دمای خیساندن در فرآیند پاربویلینگ بر دمای ژلاتیناسیون نشاسته برنج فجر شهرستان گرگان: روش مدلسازی نفوذ جرمی آب درون دانه
        میثم سلطانی زنوزی
        10.30495/jftn.2022.68193.11209
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر
        شهرام ساعدی سارا جعفریان سیدحسین حسینی قابوس لیلا روزبه نصیرایی
        10.30495/jftn.2022.66490.11198
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تاثیر افزودن نوشیدنی کامبوچا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک شیر تخمیری
        علیرضا شهاب لواسانی محدثه زندی لیلا ناطقی
        10.30495/jftn.2022.23849.10682
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود