• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 14
  • شماره1 دوره14
  • 1
    شماره 1 دوره 14 زمستان 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی تاثیر روش های پخت نان های سنتی ایران در میزان فلزات سنگین
        مهدیس طورچی مهدی سیدین اردبیلی رضا عزیزی نژاد فرشته نعمت الهی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - اثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی
        سحر اقدسی حامی کابوسی لیلا گلستان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه
        زهرا نظری مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک
        بهرام جیرسرایی رضوان پوراحمد وجیهه فدایی نوغانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه
        سمیرا عیسی زاده رازلیقی مرتضی خمیری علیرضا صادقی مهدی کاشانی نژاد حبیب اله میرزایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو
        زهرا ملک پور محمد حجت الاسلامی هومان مولوی جواد کرامت
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن
        حسن صباغی امان محمد ضیایی فر علیرضا صادقی مهدی کاشانی نژاد حبیب اله میرزایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا
        راضیه محمدی محمد فاضل الهام خسروی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلر ی در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR
        زهرا پورعباسقلی مسعود قانع مهدی قیامی راد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو
        فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد حدیثه زند رجبی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود