• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 20
  • شماره4 دوره20
  • 4
    شماره 4 دوره 20 پاییز 1402

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی اثر پیش‌تیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدل‌سازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
        فخرالدین صالحی معین اینانلودوقوز سارا قزوینه
        10.30495/jftn.2023.73772.11258
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - استفاده از پوشش‌های خوراکی متیل‌سلولز و موم کارنوبا و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی
        مرضیه رضائی ناصر صداقت
        10.30495/jftn.2023.69773.11225
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران
        بهجت داودی سید حسین حسینی قابوس ابوالفضل فدوی راضیه نیازمند رمضان رضائیان
        10.30495/jftn.2023.71223.11233
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال
        سپیده سلیمانفلاح ژاله خوشخو سید ابراهیم حسینی محمد حسین عزیزی
        10.30495/jftn.2023.73183.11252
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تشخیص و تعیین فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های مواد غذایی با بررسی مولکولی ژن hlyA
        سوسن اشرفی نسرین بهمنی فاطمه کشاورزی
        10.30495/jftn.2023.72669.11245
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنی‌های ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون
        محدثه آصفری محمد حضوری زهره شیخی زاده
        10.30495/jftn.2023.71429.11236
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر
        فاطمه شهدادی سپیده خراسانی فرناز توکلی منوچهر استوار
        10.30495/jftn.2023.72790.11247
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه
        سیده بهاره میرپوریان مسعود هنرور نرگس مورکی
        10.30495/jftn.2023.69572.11223
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود