• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 21
  • شماره1 دوره21
  • 1
    شماره 1 دوره 21 زمستان 1402

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - توسعه روش استخراج فاز جامد پخشی تلفیق شده با میکرواستخراج مایع- مایع کمک شده با هوا برای اندازه‌گیری باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک‌های سولفونامیدی در نمونه‌های شیر پاستوریزه به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
        مریم تجلائی آذر حقیقت آسیابر محمدرضا افشار مقدم جلیل خندقی
        10.30495/jftn.2023.74523.11269
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مروری بر تولید طعم‌دهنده‌های مواد غذایی توسط روش‌های بیوتکنولوژیکی
        اسما بساطی مینا خان بگی دوگاهه مریم قراچورلو
        10.30495/jftn.2023.75309.11279
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم
        رقیه حیدری الهام محجل کاظمی هوشنگ نصرتی مریم کلاهی علی موافقی
        10.30495/jftn.2023.75567.11282
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تاثیر پودر پخت ریز‎پوشانی شده با موم کارنوبا بر ویژگی‎های فیزیکو‌شیمیایی و حسی مرغ ‎روکش دار‎شده با پودر تمپورا طی مدت زمان نگهداری
        افسانه خسرونیا افشین جعفرپور غلامحسن اسدی سید مهدی سیدین اردبیلی شیما یوسفی
        10.30495/jftn.2023.73778.11260
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - جداسازی، شناسایی و انگشت‌نگاری باکتری‌های لاکتوباسیلوس از محصولات لبنی و تخمیری سنتی استان لرستان و تعیین روابط ژنتیکی بین آنها با استفاده از تکنیک RAPD-PCR
        صبا دارائی بهروز دوستی کامران سمیعی
        10.30495/jftn.2023.74174.11265
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تأثیر پوشش کیتوزان همراه با اسانس باریجه (Ferula gummosa Boiss) بر خواص کیفی سینه مرغ
        آرمان بیاتی کلیمانی
        10.30495/jftn.2023.74403.11267
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیله‌های مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ
        فاطمه کشاورزیان حبیب اله میرزایی محمود سلطانی فیروز علیرضا صادقی ماهونک مجید خانعلی حسینعلی تاش شمس آبادی
        10.30495/jftn.2023.74830.11272
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی اثر صمغ تخم شربتی و نانوامولسیون زنجبیل بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طی دوران نگهداری
        علی مظفری
        10.30495/jftn.2023.73923.11262
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود