• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 7
  • شماره2 دوره7
  • 2
    شماره 2 دوره 7 بهار 1389

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی
        فرانک بیگ محمدی احمد کرباسی زهرا بیگ محمدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی اثر کاهش دهنده مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر افلاتوکسینهای G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و پودر ماهی کیلکا
        رضا صفری محمد رضا سعیدی اصل
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی اثر روش استخراج بر ترکیب شیمیایی و فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه زنیان ( Carum copticum )
        انوشه شریفان پرویزآبرومند آذر زهرا متقیان پور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی
        مهرداد قوامی اورنگ عیوض زاده محمد چمنی سیدمهدی سیدین
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف
        وحیده مرادی بابک غیاثی طرزی سید مهدی سیدین اردبیلی رضا عزیزی نژاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا
        مهرداد قوامی شیدا کدیور مریم قراچورلو بابک دلخوش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بهینه ‏سازی فرآیند خشک‏کردن ترکیبی اسمز- هوای داغ برش‏های قارچ خوراکی دکمه‏ای(Agaricus Bisporus) توسط روش سطح پاسخ
        علیرضا بصیری زینب اصغری بیرام
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی
        مهناز مظاهری اسدی رضوان پوراحمد
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود