List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی فرانک بیگ محمدی احمد کرباسی زهرا بیگ محمدی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی اثر کاهش دهنده مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر افلاتوکسینهای G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و پودر ماهی کیلکا رضا صفری محمد رضا سعیدی اصل Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی اثر روش استخراج بر ترکیب شیمیایی و فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه زنیان ( Carum copticum ) انوشه شریفان پرویزآبرومند آذر زهرا متقیان پور Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی مهرداد قوامی اورنگ عیوض زاده محمد چمنی سیدمهدی سیدین Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف وحیده مرادی بابک غیاثی طرزی سید مهدی سیدین اردبیلی رضا عزیزی نژاد Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا مهرداد قوامی شیدا کدیور مریم قراچورلو بابک دلخوش Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بهینه سازی فرآیند خشککردن ترکیبی اسمز- هوای داغ برشهای قارچ خوراکی دکمهای(Agaricus Bisporus) توسط روش سطح پاسخ علیرضا بصیری زینب اصغری بیرام Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی مهناز مظاهری اسدی رضوان پوراحمد