• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 8
  • شماره3 دوره8
  • 3
    شماره 3 دوره 8 تابستان 1390

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران
        حمید عزت پناه سید محمد حسینی مهناز مظاهری اسدی محمود امین لاری داوود عطایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - کاربرد باکتریهای لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونستوک مزنتروئیدس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در تهیه خمیر ترش مورد استفاده در نان بربری
        مریم فتحی آذر سید مهدی سیدین اردبیلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی اثرات دما در فرآیند خشک کردن به روش جابجایی بر روی ویژگی‏های کیفی برگه زردآلو
        مریم میزانی پانته آ صالحی زاده علیرضا بصیری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و پایداری حرارتی فسفولیپیدها در محیط تالو اولئین
        امیرحسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - مقایسه خواص ضد باکتری و ترکیبات شیمیایی موجود در روغن اسانسی استخراج شده از گیاه L. Mentha piperita بوسیله مایکروویو و روش تقطیر با آب
        انوشه شریفان سحر فدائی پرویز آبرومند آذر کامبیز لاریجانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای محلی شهرستان مرودشت در سال 1386
        محمد کارگر عبدالعظیم قاسمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آماده‌سازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بیدانه
        سفید محمد غلامی پرشکوهی مجید رشیدی ایرج رنجبر سعید عباسی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا
        حمیدرضا پردلی رضا صفری سید حسین حسینی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - امکان تولید کمپوست و ورمی کمپوست از ضایعات چغندرقند مصرفی درکارخانه قند
        مسعود هنرور سعید سماوات خاطره کریمی محمدحسین داوودی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگیهای بیوفیزیکی گوجه فرنگی
        سعیده حسینی هوشیار حامد فاطمیان غلامحسن اسدی بابک دلخوش
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود