• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 8
  • Issue3 Vol.8
  • 3
    Issue 3 Vol. 8 Autumn 2011

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران
        حمید عزت پناه سید محمد حسینی مهناز مظاهری اسدی محمود امین لاری داوود عطایی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - کاربرد باکتریهای لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونستوک مزنتروئیدس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در تهیه خمیر ترش مورد استفاده در نان بربری
        مریم فتحی آذر سید مهدی سیدین اردبیلی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی اثرات دما در فرآیند خشک کردن به روش جابجایی بر روی ویژگی‏های کیفی برگه زردآلو
        مریم میزانی پانته آ صالحی زاده علیرضا بصیری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و پایداری حرارتی فسفولیپیدها در محیط تالو اولئین
        امیرحسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - مقایسه خواص ضد باکتری و ترکیبات شیمیایی موجود در روغن اسانسی استخراج شده از گیاه L. Mentha piperita بوسیله مایکروویو و روش تقطیر با آب
        انوشه شریفان سحر فدائی پرویز آبرومند آذر کامبیز لاریجانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای محلی شهرستان مرودشت در سال 1386
        محمد کارگر عبدالعظیم قاسمی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آماده‌سازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بیدانه
        سفید محمد غلامی پرشکوهی مجید رشیدی ایرج رنجبر سعید عباسی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا
        حمیدرضا پردلی رضا صفری سید حسین حسینی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - امکان تولید کمپوست و ورمی کمپوست از ضایعات چغندرقند مصرفی درکارخانه قند
        مسعود هنرور سعید سماوات خاطره کریمی محمدحسین داوودی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگیهای بیوفیزیکی گوجه فرنگی
        سعیده حسینی هوشیار حامد فاطمیان غلامحسن اسدی بابک دلخوش
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login