List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران حمید عزت پناه سید محمد حسینی مهناز مظاهری اسدی محمود امین لاری داوود عطایی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - کاربرد باکتریهای لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونستوک مزنتروئیدس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در تهیه خمیر ترش مورد استفاده در نان بربری مریم فتحی آذر سید مهدی سیدین اردبیلی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی اثرات دما در فرآیند خشک کردن به روش جابجایی بر روی ویژگیهای کیفی برگه زردآلو مریم میزانی پانته آ صالحی زاده علیرضا بصیری Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و پایداری حرارتی فسفولیپیدها در محیط تالو اولئین امیرحسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - مقایسه خواص ضد باکتری و ترکیبات شیمیایی موجود در روغن اسانسی استخراج شده از گیاه L. Mentha piperita بوسیله مایکروویو و روش تقطیر با آب انوشه شریفان سحر فدائی پرویز آبرومند آذر کامبیز لاریجانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای محلی شهرستان مرودشت در سال 1386 محمد کارگر عبدالعظیم قاسمی Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آمادهسازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بیدانه سفید محمد غلامی پرشکوهی مجید رشیدی ایرج رنجبر سعید عباسی Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا حمیدرضا پردلی رضا صفری سید حسین حسینی Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - امکان تولید کمپوست و ورمی کمپوست از ضایعات چغندرقند مصرفی درکارخانه قند مسعود هنرور سعید سماوات خاطره کریمی محمدحسین داوودی Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگیهای بیوفیزیکی گوجه فرنگی سعیده حسینی هوشیار حامد فاطمیان غلامحسن اسدی بابک دلخوش