• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 11
  • شماره4 دوره11
  • 4
    شماره 4 دوره 11 پاییز 1393

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش
        صدیقه یزدان پناه محمد رضا احسانی مریم میزانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز
        محمود یلمه محمدباقر حبیبی نجفی فرشته حسینی رضا فرهوش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری
        مسعود هنرور فاطمه سید سجادی احمد کلباسی اشتری کامبیز لاریجانی بابک دلخوش پرنیان متقیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تاثیر شش هفته دریافت مکمل کوانزیم Q10 بر استقامت هوازی، توان بیشینه، توان حداقل، توان متوسط و شاخص خستگی بازیکنان فوتبال
        ایمان محسنی عباسعلی گائینی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی اثر بسته‎بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ
        قاسم یوسفی سعید صادقی زهره کرمی زهرا امام جمعه محمد جوکی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری‌هایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ
        مریم رنجبر انوشه شریفان شاهرخ شعبانی مهدی امین افشار
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - اثر کاربرد پلی آمین‌ها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد
        حسین شریف زادگان وحید عبدوسی مسعود مشهدی اکبری بوجار محمد رضا نائینی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اثر نمک‌های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی‌های صمغ دانه ریحان
        فخرالدین صالحی مهدی کاشانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - امکان کاهش رشد باسیلوس سرئوس در تمپه جو دو‌سر توسط تخمیر همزمان استارتر‌های مختلف اسید لاکتیک باکتری‌ها و رایزوپوس اولیگوسپوروس
        زهره دیدار
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - مروری بر روش‌های تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف)
        سپیده حسینی مریم قراچورلو بابک غیاثی طرزی مهرداد قوامی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود