• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 7
  • شماره4 دوره7
  • 4
    شماره 4 دوره 7 پاییز 1389

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی اثرات عصاره برگ گیاه پنج انگشت بر غلظت سرمی تری گلیسرید و کلسترول رت نر
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی اثر آب‏گیری اسمزی با فشار کاهش یافته بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در قارچ دکمه‏ای
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های میوه و هسته خرما(Phoenix dactylifera L. ) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - اثر پرتودهی گاما بر کیفیت میکروبی گوشت
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تاثیر غلظت های مختلف خردل زرد بر روی اندازه ذره و سینرسیس سس کچاپ
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی تاثیر مصرف سیروپهای مایع در فرایند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی محصولات تولیدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تأثیر خاکهای رنگبر مختلف بر روی کیفیت برخی روغن‌های خوراکی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود