فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثرات عصاره برگ گیاه پنج انگشت بر غلظت سرمی تری گلیسرید و کلسترول رت نر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی اثر آبگیری اسمزی با فشار کاهش یافته بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در قارچ دکمهای دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های میوه و هسته خرما(Phoenix dactylifera L. ) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - اثر پرتودهی گاما بر کیفیت میکروبی گوشت دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تاثیر غلظت های مختلف خردل زرد بر روی اندازه ذره و سینرسیس سس کچاپ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی تاثیر مصرف سیروپهای مایع در فرایند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی محصولات تولیدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تأثیر خاکهای رنگبر مختلف بر روی کیفیت برخی روغنهای خوراکی