• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 7
  • Issue4 Vol.7
  • 4
    Issue 4 Vol. 7 Winter 2010

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی اثرات عصاره برگ گیاه پنج انگشت بر غلظت سرمی تری گلیسرید و کلسترول رت نر
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی اثر آب‏گیری اسمزی با فشار کاهش یافته بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در قارچ دکمه‏ای
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های میوه و هسته خرما(Phoenix dactylifera L. ) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - اثر پرتودهی گاما بر کیفیت میکروبی گوشت
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - تاثیر غلظت های مختلف خردل زرد بر روی اندازه ذره و سینرسیس سس کچاپ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی تاثیر مصرف سیروپهای مایع در فرایند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی محصولات تولیدی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - تأثیر خاکهای رنگبر مختلف بر روی کیفیت برخی روغن‌های خوراکی
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login