List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی اثرات عصاره برگ گیاه پنج انگشت بر غلظت سرمی تری گلیسرید و کلسترول رت نر Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی اثر آبگیری اسمزی با فشار کاهش یافته بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در قارچ دکمهای Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های میوه و هسته خرما(Phoenix dactylifera L. ) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - اثر پرتودهی گاما بر کیفیت میکروبی گوشت Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - تاثیر غلظت های مختلف خردل زرد بر روی اندازه ذره و سینرسیس سس کچاپ Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی تاثیر مصرف سیروپهای مایع در فرایند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی محصولات تولیدی Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - تأثیر خاکهای رنگبر مختلف بر روی کیفیت برخی روغنهای خوراکی