م

  • مالامیری کجوری.فاطمه امکان سنجی تهیه پنیر خامه ای فراسودمند با استفاده از اسیدآلژنیک و بررسی برخی از ويژگیهای شیمیایی ، میکروبی و حسی آن [ دوره21, شماره 4 - پاییز سال 1403]
  • مالمیر.مائده بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • ماهرانی.بهنوش تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی- طیف سنج جرمی [ دوره9, شماره 1 - زمستان سال 1390]
  • متعمدزادگان.علی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • متقیان پور.زهرا بررسی اثر روش استخراج بر ترکیب شیمیایی و فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه زنیان ( Carum copticum ) [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • متقیان.پرنیان بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • مثنی.ابوذر بررسی جامعه شناختی تحولات تغذیه در جوامع معاصر [ دوره9, شماره 1 - زمستان سال 1390]
  • مجیدی.نوشین ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • محبی.غلامحسین شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوه‌ای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنی‌شده با آن [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • محبی.محبت بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ‌های قدومه شهری و زانتان [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • محبی.محبت مدل‌سازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روش‌های حرارتی مختلف [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • محجوب.راحله بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • محجوبی.فروزنده بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • محرابی.وحیده بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • محسنی.شهرام اثرات بکارگیری دماهای دو مرحله‌ای در فرآیند خشک‌کردن انگور بیدانه سفید بر برخی ویژگی‌های کیفی کشمش حاصل [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • محسنی.شهرام تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین) [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • محسنی.شهرام تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • محسنی.شهرام تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • محسنی.مهران بررسی میزان آلودگی ادویه‌های عرضه شده به صورت فله‌ و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • محمد حسینی.سید بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • محمد غلامی پرشکوهی.سفید تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آماده‌سازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بیدانه [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • محمد نامدار.یاسمن بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • محمدحسینی.زینب بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست خرمای (شیره) سین‌بیوتیک [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • محمدزاده.سعید تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت ال آرژنین بر شاخص های آسیب سلولی عضلانی و قلبی کاراته کاران جوان پس از یک جلسه فعالیت وامانده ساز [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • محمدزاده.مژگان تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • محمدی آذر.سیروان تعیین شرایط بهینه در ریز استخراج مایع- مایع پخشی ترکیبات موجود در عرق گیاهان رزماری و میخک به روش کمومتریکس و شناسایی آنها به روش GC/MS [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • محمدی فر.محمدامین تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • محمدی فر.محمدامین بررسی اثر نوع روغن بر ویژگیهای ویسکوالاستیک سس مایونز [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • محمدی کرتلایی.نفیسه ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • محمدی گل تپه.ابراهیم تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • محمدی منش.حسین اثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • محمدی یگانه.بهروز نقش درآمدهای غیر کشاورزی در امنیت غذایی خانوارهای روستایی [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • محمدی.تیمور تولید و بهینه‌سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین‌کننده با روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • محمدی.جمال بررسی اثرات پیش‏تیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهش‏یافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برش‌های کیوی سرخ شده در خلا [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • محمدی.حامد ارزیابی بسته بندی با پوشش‌های 3% و 5% نانونقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در رشد قارچی نان های مصرفی [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • محمدی.خسرو تولید ماست بدون چربی به هم نزده با استفاده از نشاسته ذرت و ژلاتین [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • محمدی.رضا بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • محمدی.فریبا اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی سینه مرغ جوجه‌کبابی طی نگهداری در یخچال [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • محمدی.محمد تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • محمدی.مهدی شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوه‌ای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنی‌شده با آن [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • محمدی.نرگس تاثیر بلانچینگ و خیساندن در محلول های اسمزی بر جذب روغن و ارزیابی حسی چیپس سیب زمینی تولیدی [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • محمدیان.مهدی بررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L) [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • محمدیان.مهدی بررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L) [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • محمودی اردبیلی.فرانک استفاده از هسته انگور (Vitis vinifera) نانو کپسوله به‌منظور بهبود شاخص‌های شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • محمودی.الهام بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریته‌های بومی ایرانی [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • محمودی.محمد تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتی‎اکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوه‌ای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • محمودیان.کیوان ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاه مرزه زراعی در روغن کلزا و روغن ماهی کیلکا [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • مختاری.جواد استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصاره‌گیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • مختاریان.محسن بهینه یابی تولید ریز کپسول کیتوزوم حاوی هسته های زیست فعال ( تانن – اسید لینوائیک کانژوگه ) به روش سطح پاسخ [ دوره21, شماره 4 - پاییز سال 1403]
  • مددی.معظمه ارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداری‌های محلی در دو منطقه از استان قزوین [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • مرادپور.سپیده تولید و بهینه‌سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین‌کننده با روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • مرادی.الناز سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • مرادی.پونه بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • مرادی.صادق تأثیر کاربرد تؤام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • مرادی.فتاح اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • مرادی.محدثه بررسی عوامل مؤثر بر رشد قارچی و تولید آفلاتوکسین در انبارهای پسته استان کرمان [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • مرادی.وحیده ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • مرادی.وحیده بررسی تأثیر افزودن بیوسورفکتانت بر خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • مرادی.یزدان بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • مرتضوی.سید علی بررسی ویژگی‌های تکنولوژیکی لاکتوباسیل‌های جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • مرتضوی.سید علی بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • مرتضوی.محمد صدیق بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • مردافکن.نوشین بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • مزیدی.محسن بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387 [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • مستقیم.تکتم بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • مستولی زاده.سید محمد بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • مسگران کریمی.پرستو بررسی امکان اندازه‌گیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوه‌ای به روش DFT [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • مشکانی.سید محمد بهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برش‌های میوه به (Cydonia oblonga) [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • مشهدی اکبر بوجار.مسعود تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • مصیبی دهکردی- فرزانه هاشمی.بهروز تعیین ضریب نفوذ نمک در بافت سیب زمینی [ دوره8, شماره 1 - زمستان سال 1389]
  • مطلبی.عباسعلی اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر رطوبت و ویژگی های حسی ماهی کلیکای شکم خالی [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • مطلبی.عباسعلی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • مطلبی.عباسعلی طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • مظاهری اسدی.مهناز بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • مظاهری اسدی.مهناز بررسی تأثیر افزودن بیوسورفکتانت بر خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • مظاهری اسدی.مهناز بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • مظاهری اسدی.مهناز بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی ماست پروبیوتیک سویا طی 21 روز نگهداری [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • مظفری.حمید بررسی روش های مختلف آبیاری تلفیقی با آب شور و شیرین بر درصد و عملکرد روغن و ترکیب اسیدهای چرب روغن آفتابگردان [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • مظفری.حمید ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • مظفری.حمید تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • مظفری.حمید بررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • مظفری.شهلا بررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاهMenthe piperita ، به روش تاگوچی [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • مظفری.شهلا حذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • مظفری.علی بررسی اثر صمغ تخم شربتی و نانوامولسیون زنجبیل بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طی دوران نگهداری [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • معاذیان.روژین مدل‌سازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روش‌های حرارتی مختلف [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • معاوی.زهرا ارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • معتمدزادگان.علی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys molitrix) [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • معتمدزادگان.علی بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • معزی.مریم تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره‌ نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • معصومی خواه.زهرا تأثیر افزودن آرد جوانه ذرت بدون چربی بر خواص رئولوژیکی و حسی ماکارونی [ دوره9, شماره 1 - زمستان سال 1390]
  • معماری.شهره اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • مفیدی.اعظم استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • مقالات.لیست لیست مقالات شماره های بهار، تابستان، پاییز و زمستان 1383 [ دوره1, شماره 129 - پاییز سال 1391]
  • مقدم کیا.هیلدا فورمولاسیون و بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی فورمولای انترال پلی مریک حاوی پروتئین کازئینات سدیم [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • مقصودلو.عاطفه بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • مقصودلو.یحیی بهینه‏ سازی فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی در فشار کاهش ‏یافته ناپیوسته – خشک‏ کردن با هوای داغ برش ‏های پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • مقصودلو.یحیی تولید امولسیون‌های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به‌کارگیری روش سطح پاسخ [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • مقصودلو.یحیی اثرات ضد قارچی عصاره هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) و پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراکی بر افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • مقصودلو.یحیی تولید و بررسی فعالیت شلاته‌کنندگی و قدرت احیاء‌کنندگی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • مقیمی.بهاره مقایسه مقاومت آنتی‌بیوتیکی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده از نمونه‌های فرآورده های لبنی صنعتی [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • مکوندی.مهسا تشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینی‌های خامه‌ای در شهرستان کرج در سال1395 [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • ملکی.محمد تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • ممشلو.سمانه بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های اتانولی میوه دو واریته بلوط بر باکتری های بیماری زای مواد غذائی با روش میکرودایلوشن [ دوره9, شماره 1 - زمستان سال 1390]
  • منصوری پور.ثمر تأثیر کاربرد تؤام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • منصوری پور.ثمر تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • منصوری.حسن تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگی‌های خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • منوچهری.شیما بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • موافقی.علی ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • موحد.سارا تأثیر افزودن آرد جوانه ذرت بدون چربی بر خواص رئولوژیکی و حسی ماکارونی [ دوره9, شماره 1 - زمستان سال 1390]
  • موحد.سارا بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • مورکی.نرگس امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • مورکی.نرگس بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • مورکی.نرگس بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • موسوی خانقاه.امین بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • موسوی ندوشن.رضوان بهینه یابی تولید ریز کپسول کیتوزوم حاوی هسته های زیست فعال ( تانن – اسید لینوائیک کانژوگه ) به روش سطح پاسخ [ دوره21, شماره 4 - پاییز سال 1403]
  • موسوی نسب.مرضیه استفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی [ دوره15, شماره 4 - پاییز سال 1397]
  • موسوی نسب.مرضیه بهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • موسی خانی.فرهاد بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زرد باله صید شده از دریای عمان [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • مولودی.فایق ارزیابی خصوصیات شیمیایی و اکسایشی روغن‌های زیتون فرابکر وارداتی [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • مولوی.هومان بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • مومن هروی.محمد مطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتی‌اکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • مومنی فعلی.شراره ارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • مویدنیا.نسرین ارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداری‌های محلی در دو منطقه از استان قزوین [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • مهاجرانی.حمید رضا جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • مهدوی دامغانی.عبدالمجید معادل‌سازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • مهدوی عادلی.حمیدرضا تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • مهدوی عادلی.حمیدرضا تولید و نگهداری ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • مهدوی عادلی.حمیدرضا اثر اینولین بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • مهدی دانشی.محمد بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زرد باله صید شده از دریای عمان [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • مهدی سیدین اردبیلی.سید ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (Ipomoea batatas L.) [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • مهدی سیدین اردبیلی.سید کاربرد باکتریهای لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونستوک مزنتروئیدس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در تهیه خمیر ترش مورد استفاده در نان بربری [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • مهدی سیدین اردبیلی.سید بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • مهدی سیدین اردبیلی.سید مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • مهدی سیدین اردبیلی.سید بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • مهدی سیدین اردبیلی.سید ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • مهدی متقی.محمد بررسی نحوه اندازه گیری آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش SPE-GC/FID [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • مهدی نیا لیچایی.بهناز استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تأثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی [ دوره15, شماره 4 - پاییز سال 1397]
  • مهرابیان.صدیقه بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • مهربانی.میترا بررسی نحوه اندازه گیری آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش SPE-GC/FID [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • مهرگان.نادر بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • مهستی.پیمان اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت و بررسی عملکرد آن بعنوان یک جایگزین چربی [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • مهستی.پیمان بررسی اثر آنتی‏اکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • مهستی.پیمان تاثیر میکرولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • مؤیدی.مهسا بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • میثم قریشی راد.سید تأثیر بکارگیری هیدروکلوئیدهای گوار وکاراگینان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی نان بربری [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • میر عباسی.سیدباقر نقش سازمان ملل در تحقق امنیت غذائی در جامعه جهانی [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • میرابوالفتحی.منصوره نقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونه‌های آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • میرپوریان.سیده بهاره امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • میرجعفری.زهره استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصاره‌گیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • میرجلیلی.محمد مطالعه ویژگی فیلم های نانو کامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانو ذرات نقره و مقایسه اثر ضد میکروبی آن ها [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • میرزایی.حبیب الله بهینه سازی و مدل‌سازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • میرزایی.حبیب اله بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • میرزایی.حبیب اله مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • میرزایی.معصومه بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی اینولین بلند زنجیر و کربوکسی متیل سلولز [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • میرزایی.مهتا اثر واکنش میلارد بر خواص آنتی‌اکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris) [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • میرزایی.مهتا تأثیر اینولین بر ویژگی‌های شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویه‌های بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • میرزایی.مهتا بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز [ دوره17, شماره 3 - تابستان سال 1399]
  • میرزایی.مهتا اثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • میرزایی.مهتا پوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده [ دوره15, شماره 4 - پاییز سال 1397]
  • میرزایی.مهتا اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگی‌های کیفی در خمیر و نان تست [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • میرزائی نیا.حسین بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • میرزائی.رمضان بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیله‌های مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • میرسعید قاضی.حسین امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید [ دوره21, شماره 4 - پاییز سال 1403]
  • میرعرب رضی.سعید تولید و بهینه‌سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین‌کننده با روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • میرمرادی.موسی اثرات بکارگیری دماهای دو مرحله‌ای در فرآیند خشک‌کردن انگور بیدانه سفید بر برخی ویژگی‌های کیفی کشمش حاصل [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • میرمعینی.سیده سحر تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده [ دوره17, شماره 2 - بهار سال 1399]
  • میزانی.مریم بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • میزانی.مریم تأثیر کاربرد تؤام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • میزانی.مریم بررسی اثرات دما در فرآیند خشک کردن به روش جابجایی بر روی ویژگی‏های کیفی برگه زردآلو [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • میزانی.مریم بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • میزانی.مریم تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • میزانی.مریم بررسی اثر آنتی‌اکسیدان‌های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی‌های فیزیکی کاغذ بسته‌بندی چای کیسه‌ای سیاه و ماندگاری محصول [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • میزانی.مریم بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بسته‌بندی به درون آن [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • میزانی.مریم اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • میزانی.مریم تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • میزانی.مریم ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • میزانی.مریم بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • میزانی.مریم بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • میزانی.مریم بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • میزانی.مریم بررسی حضور پروتئین گیاهی سویا در تعدادی از محصولات گوشتی تجاری با آزمون PCR [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • میزانی.مریم تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • میزانی.مریم تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • میلانی.محسن بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]