مالامیری کجوری.فاطمه
امکان سنجی تهیه پنیر خامه ای فراسودمند با استفاده از اسیدآلژنیک و بررسی برخی از ويژگیهای شیمیایی ، میکروبی و حسی آن
[
دوره21,
شماره
4
- پاییزسال
1403]
مالمیر.مائده
بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
ماهرانی.بهنوش
تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی- طیف سنج جرمی
[
دوره9,
شماره
1
- زمستانسال
1390]
متعمدزادگان.علی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
متقیان پور.زهرا
بررسی اثر روش استخراج بر ترکیب شیمیایی و فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه زنیان ( Carum copticum )
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
متقیان.پرنیان
بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
مثنی.ابوذر
بررسی جامعه شناختی تحولات تغذیه در جوامع معاصر
[
دوره9,
شماره
1
- زمستانسال
1390]
مجیدی.نوشین
ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
محبی.غلامحسین
شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
محبی.محبت
بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای قدومه شهری و زانتان
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
محبی.محبت
مدلسازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روشهای حرارتی مختلف
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
محجوب.راحله
بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
محجوبی.فروزنده
بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c
[
دوره19,
شماره
4
- پاییزسال
1401]
محرابی.وحیده
بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید
[
دوره18,
شماره
4
- پاییزسال
1400]
محسنی.شهرام
اثرات بکارگیری دماهای دو مرحلهای در فرآیند خشککردن انگور بیدانه سفید بر برخی ویژگیهای کیفی کشمش حاصل
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
محسنی.شهرام
تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین)
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
محسنی.شهرام
تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
محسنی.شهرام
تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
محسنی.مهران
بررسی میزان آلودگی ادویههای عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
محمد حسینی.سید
بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
محمد غلامی پرشکوهی.سفید
تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آمادهسازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بیدانه
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
محمد نامدار.یاسمن
بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
محمدحسینی.زینب
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست خرمای (شیره) سینبیوتیک
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
محمدزاده.سعید
تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت ال آرژنین بر شاخص های آسیب سلولی عضلانی و قلبی کاراته کاران جوان پس از یک جلسه فعالیت وامانده ساز
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
محمدزاده.مژگان
تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن
[
دوره18,
شماره
4
- پاییزسال
1400]
محمدی آذر.سیروان
تعیین شرایط بهینه در ریز استخراج مایع- مایع پخشی ترکیبات موجود در عرق گیاهان رزماری و میخک به روش کمومتریکس و شناسایی آنها به روش GC/MS
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
محمدی فر.محمدامین
تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
محمدی فر.محمدامین
بررسی اثر نوع روغن بر ویژگیهای ویسکوالاستیک سس مایونز
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
محمدی کرتلایی.نفیسه
ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
محمدی گل تپه.ابراهیم
تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
محمدی منش.حسین
اثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
محمدی یگانه.بهروز
نقش درآمدهای غیر کشاورزی در امنیت غذایی خانوارهای روستایی
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
محمدی.تیمور
تولید و بهینهسازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرینکننده با روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
محمدی.جمال
بررسی اثرات پیشتیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهشیافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برشهای کیوی سرخ شده در خلا
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
محمدی.حامد
ارزیابی بسته بندی با پوششهای 3% و 5% نانونقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در رشد قارچی نان های مصرفی
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
محمدی.خسرو
تولید ماست بدون چربی به هم نزده با استفاده از نشاسته ذرت و ژلاتین
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
محمدی.رضا
بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
محمدی.فریبا
اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی سینه مرغ جوجهکبابی طی نگهداری در یخچال
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
محمدی.محمد
تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
محمدی.مهدی
شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
محمدی.نرگس
تاثیر بلانچینگ و خیساندن در محلول های اسمزی بر جذب روغن و ارزیابی حسی چیپس سیب زمینی تولیدی
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
محمدیان.مهدی
بررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L)
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
محمدیان.مهدی
بررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L)
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
محمودی اردبیلی.فرانک
استفاده از هسته انگور (Vitis vinifera) نانو کپسوله بهمنظور بهبود شاخصهای شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
محمودی.الهام
بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریتههای بومی ایرانی
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
محمودی.محمد
تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوهای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
مختاری.جواد
استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
مختاریان.محسن
بهینه یابی تولید ریز کپسول کیتوزوم حاوی هسته های زیست فعال ( تانن – اسید لینوائیک کانژوگه ) به روش سطح پاسخ
[
دوره21,
شماره
4
- پاییزسال
1403]
مددی.معظمه
ارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداریهای محلی در دو منطقه از استان قزوین
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
مرادپور.سپیده
تولید و بهینهسازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرینکننده با روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
مرادی.الناز
سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
مرادی.پونه
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی
[
دوره17,
شماره
4
- پاییزسال
1399]
مرادی.فتاح
اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
مرادی.محدثه
بررسی عوامل مؤثر بر رشد قارچی و تولید آفلاتوکسین در انبارهای پسته استان کرمان
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
مرادی.وحیده
ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
مرادی.وحیده
بررسی تأثیر افزودن بیوسورفکتانت بر خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
مرادی.یزدان
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
مرتضوی.سید علی
بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی لاکتوباسیلهای جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
مرتضوی.سید علی
بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
مرتضوی.محمد صدیق
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
مردافکن.نوشین
بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه
[
دوره17,
شماره
4
- پاییزسال
1399]
مزیدی.محسن
بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
مستقیم.تکتم
بهینهسازی متغیرها و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره15,
شماره
1
- زمستانسال
1396]
مستولی زاده.سید محمد
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
مسگران کریمی.پرستو
بررسی امکان اندازهگیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوهای به روش DFT
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
مشکانی.سید محمد
بهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برشهای میوه به (Cydonia oblonga)
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
مشهدی اکبر بوجار.مسعود
تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
مطلبی.عباسعلی
اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر رطوبت و ویژگی های حسی ماهی کلیکای شکم خالی
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
مطلبی.عباسعلی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
مطلبی.عباسعلی
طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
مظاهری اسدی.مهناز
بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
مظاهری اسدی.مهناز
بررسی تأثیر افزودن بیوسورفکتانت بر خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
مظاهری اسدی.مهناز
بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
مظاهری اسدی.مهناز
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی ماست پروبیوتیک سویا طی 21 روز نگهداری
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
مظفری.حمید
بررسی روش های مختلف آبیاری تلفیقی با آب شور و شیرین بر درصد و عملکرد روغن و ترکیب اسیدهای چرب روغن آفتابگردان
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
مظفری.حمید
ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
مظفری.حمید
تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
مظفری.حمید
بررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم
[
دوره18,
شماره
4
- پاییزسال
1400]
مظفری.شهلا
بررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاهMenthe piperita ، به روش تاگوچی
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
مظفری.شهلا
حذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
مظفری.علی
بررسی اثر صمغ تخم شربتی و نانوامولسیون زنجبیل بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طی دوران نگهداری
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
معاذیان.روژین
مدلسازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روشهای حرارتی مختلف
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
معاوی.زهرا
ارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان
[
دوره17,
شماره
4
- پاییزسال
1399]
معتمدزادگان.علی
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
معتمدزادگان.علی
بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا)
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
معزی.مریم
تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه
[
دوره18,
شماره
1
- زمستانسال
1399]
معصومی خواه.زهرا
تأثیر افزودن آرد جوانه ذرت بدون چربی بر خواص رئولوژیکی و حسی ماکارونی
[
دوره9,
شماره
1
- زمستانسال
1390]
معماری.شهره
اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت
[
دوره18,
شماره
2
- بهارسال
1400]
مفیدی.اعظم
استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
مقصودلو.عاطفه
بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگیهای ارگانولپتیکی مغز پسته
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
مقصودلو.یحیی
بهینه سازی فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته – خشک کردن با هوای داغ برش های پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
مقصودلو.یحیی
تولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
مقصودلو.یحیی
اثرات ضد قارچی عصاره هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) و پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراکی بر افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
مقصودلو.یحیی
تولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
مقیمی.بهاره
مقایسه مقاومت آنتیبیوتیکی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از نمونههای فرآورده های لبنی صنعتی
[
دوره18,
شماره
4
- پاییزسال
1400]
مکوندی.مهسا
تشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینیهای خامهای در شهرستان کرج در سال1395
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
ملکی.محمد
تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]
ممشلو.سمانه
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های اتانولی میوه دو واریته بلوط بر باکتری های بیماری زای مواد غذائی با روش میکرودایلوشن
[
دوره9,
شماره
1
- زمستانسال
1390]
منصوری پور.ثمر
تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
منصوری.حسن
تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگیهای خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
منوچهری.شیما
بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخشده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
موافقی.علی
ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
موحد.سارا
تأثیر افزودن آرد جوانه ذرت بدون چربی بر خواص رئولوژیکی و حسی ماکارونی
[
دوره9,
شماره
1
- زمستانسال
1390]
موحد.سارا
بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
مورکی.نرگس
امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
مورکی.نرگس
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو
[
دوره18,
شماره
2
- بهارسال
1400]
مورکی.نرگس
بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا
[
دوره18,
شماره
4
- پاییزسال
1400]
موسوی خانقاه.امین
بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
موسوی ندوشن.رضوان
بهینه یابی تولید ریز کپسول کیتوزوم حاوی هسته های زیست فعال ( تانن – اسید لینوائیک کانژوگه ) به روش سطح پاسخ
[
دوره21,
شماره
4
- پاییزسال
1403]
موسوی نسب.مرضیه
استفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی
[
دوره15,
شماره
4
- پاییزسال
1397]
موسوی نسب.مرضیه
بهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
موسی خانی.فرهاد
بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زرد باله صید شده از دریای عمان
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
مولوی.هومان
بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
مومن هروی.محمد
مطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتیاکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
مومنی فعلی.شراره
ارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
مویدنیا.نسرین
ارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداریهای محلی در دو منطقه از استان قزوین
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
مهاجرانی.حمید رضا
جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
مهدوی دامغانی.عبدالمجید
معادلسازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
مهدوی عادلی.حمیدرضا
تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
مهدوی عادلی.حمیدرضا
تولید و نگهداری ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
مهدوی عادلی.حمیدرضا
اثر اینولین بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری
[
دوره13,
شماره
3
- تابستانسال
1395]
مهدی دانشی.محمد
بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زرد باله صید شده از دریای عمان
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
مهدی سیدین اردبیلی.سید
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (Ipomoea batatas L.)
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
مهدی سیدین اردبیلی.سید
کاربرد باکتریهای لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونستوک مزنتروئیدس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در تهیه خمیر ترش مورد استفاده در نان بربری
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
مهدی سیدین اردبیلی.سید
بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
مهدی سیدین اردبیلی.سید
مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
مهدی سیدین اردبیلی.سید
بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
مهدی سیدین اردبیلی.سید
ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
مهدی متقی.محمد
بررسی نحوه اندازه گیری آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش SPE-GC/FID
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
مهدی نیا لیچایی.بهناز
استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تأثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی
[
دوره15,
شماره
4
- پاییزسال
1397]
مهرابیان.صدیقه
بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
مهربانی.میترا
بررسی نحوه اندازه گیری آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش SPE-GC/FID
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
مهرگان.نادر
بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
مهستی.پیمان
اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت و بررسی عملکرد آن بعنوان یک جایگزین چربی
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
مهستی.پیمان
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
میر عباسی.سیدباقر
نقش سازمان ملل در تحقق امنیت غذائی در جامعه جهانی
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
میرابوالفتحی.منصوره
نقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونههای آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
میرپوریان.سیده بهاره
امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
میرجعفری.زهره
استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
میرجلیلی.محمد
مطالعه ویژگی فیلم های نانو کامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانو ذرات نقره و مقایسه اثر ضد میکروبی آن ها
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
میرزایی.حبیب الله
بهینه سازی و مدلسازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
میرزایی.حبیب اله
بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
میرزایی.حبیب اله
مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
میرزایی.معصومه
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی اینولین بلند زنجیر و کربوکسی متیل سلولز
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
میرزایی.مهتا
اثر واکنش میلارد بر خواص آنتیاکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris)
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
میرزایی.مهتا
تأثیر اینولین بر ویژگیهای شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویههای بومی جدا شده از ماست سنتی ایران
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
میرزایی.مهتا
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز
[
دوره17,
شماره
3
- تابستانسال
1399]
میرزایی.مهتا
اثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
میرزایی.مهتا
پوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده
[
دوره15,
شماره
4
- پاییزسال
1397]
میرزایی.مهتا
اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگیهای کیفی در خمیر و نان تست
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
میرزائی نیا.حسین
بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
میرزائی.رمضان
بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیلههای مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
میرسعید قاضی.حسین
امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید
[
دوره21,
شماره
4
- پاییزسال
1403]
میرعرب رضی.سعید
تولید و بهینهسازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرینکننده با روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
میرمرادی.موسی
اثرات بکارگیری دماهای دو مرحلهای در فرآیند خشککردن انگور بیدانه سفید بر برخی ویژگیهای کیفی کشمش حاصل
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
میرمعینی.سیده سحر
تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده
[
دوره17,
شماره
2
- بهارسال
1399]
میزانی.مریم
بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
میزانی.مریم
بررسی اثر آنتیاکسیدانهای استخراج شده از چای سبز روی ویژگیهای فیزیکی کاغذ بستهبندی چای کیسهای سیاه و ماندگاری محصول
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
میزانی.مریم
بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بستهبندی به درون آن
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
میزانی.مریم
اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
میزانی.مریم
تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی
[
دوره15,
شماره
1
- زمستانسال
1396]
میزانی.مریم
ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
میزانی.مریم
بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
میزانی.مریم
بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
میزانی.مریم
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
میزانی.مریم
بررسی حضور پروتئین گیاهی سویا در تعدادی از محصولات گوشتی تجاری با آزمون PCR
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
میزانی.مریم
تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
میزانی.مریم
تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن
[
دوره18,
شماره
4
- پاییزسال
1400]
میلانی.محسن
بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]