س

  • ساری.عباسعلی تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده [ دوره17, شماره 2 - بهار سال 1399]
  • ساسانیان.سپیده بررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • ساطعی.ناهید ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • ساعدی.شهرام بهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر [ دوره20, شماره 1 - زمستان سال 1401]
  • ساکی.ساسان جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • سام «نژاد.معصومه ارزیابی برخی از ویژگی‌های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • ستاری نجف آبادی.میثم تاثیر بسته بندی با فیلم های نانویی بر ویژگی های مکانیکی نان [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • سخاوتی زاده.سعید استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • سرپرست.مهرناز بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • سرفرازی.مسیح بهینه سازی و مدل‌سازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • سرلک.زهرا بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • سروری.سوفیا بررسی ارزش تغذیه‌ای و عمر انباری گل‌های همیشه‌بهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • سعیدی.ایوب تاثیر تمرین ترکیبی و مکمل کافئین بر گیرنده‏های شبه گذرگاهی 2 و4 و دکتین-1 در مردان چاق [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • سعیدی.فاطمه بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • سعیدیان.حمید سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتی‏اکسیدانی آن [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • سقایی.ربابه تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys molitrix) [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • سلامی.پریسا بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • سلطانی زنوزی.میثم بررسی دمای خیساندن در فرآیند پاربویلینگ بر دمای ژلاتیناسیون نشاسته برنج فجر شهرستان گرگان: روش مدلسازی نفوذ جرمی آب درون دانه [ دوره20, شماره 1 - زمستان سال 1401]
  • سلطانی فیروز.محمود بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیله‌های مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • سلطانی.مهدی اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر رطوبت و ویژگی های حسی ماهی کلیکای شکم خالی [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • سلطانی.ندا بررسی پروفایل اسید آمینه پروتئین هیدرولیز شده بدست آمده از آنابنا و خواص ضداکسیدانی و ضدباکتریایی آن [ دوره21, شماره 4 - پاییز سال 1403]
  • سلیمانفلاح.سپیده تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • سلیمی نوه.اصغر تولید امولسیون‌های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به‌کارگیری روش سطح پاسخ [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • سمیعی.کامران جداسازی، شناسایی و انگشت‌نگاری باکتری‌های لاکتوباسیلوس از محصولات لبنی و تخمیری سنتی استان لرستان و تعیین روابط ژنتیکی بین آنها با استفاده از تکنیک RAPD-PCR [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • سنگ پور.پروانه اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157 [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • سوری.رحمان تاثیر 16 هفته محدودیت کالریک بر سطوح آیریزین سرم و شاخص مقاومت به انسولین در زنان چاق کم تحرک [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • سوزنگرزاده.سعید اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • سهراب وندی.سارا تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • سهرابی حق دوست.نکیسا بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سم‌زدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • سیاه منصوری.پونه سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • سید سجادی.فاطمه بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • سیدین اردبیلی.سید مهدی تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • سیدین اردبیلی.سید مهدی سینتیک انتقال جرم خشک‌کردن ترکیبی مادون ‌قرمز- هوای داغ کدو حلوایی [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • سیدین اردبیلی.سید مهدی تاثیر پودر پخت ریز‎پوشانی شده با موم کارنوبا بر ویژگی‎های فیزیکو‌شیمیایی و حسی مرغ ‎روکش دار‎شده با پودر تمپورا طی مدت زمان نگهداری [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • سیدین اردبیلی.سید مهدی بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • سیدین اردبیلی.سیدمهدی بررسی نحوه اندازه گیری آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش SPE-GC/FID [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • سیدین اردبیلی.مهدی بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • سیدین اردبیلی.مهدی بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز) [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • سیدین اردبیلی.مهدی بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • سیدین اردبیلی.مهدی بررسی اثر نوع شیرین کننده‌های مصرفی در فرمولاسیون بیسکویت بر میزان تولید آکریلامید در محصول [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • سیدین.سید مهدی تاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • سیدین.سیدمهدی بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • سیرتی.ضحی هیدروژناسیون روغن سویا با تکنیک پلاسما سرد تحت شرایط ولتاژ 15 کیلوولت و ترکیب گازی 50% هیدروژن- 50% نیتروژن [ دوره21, شماره 2 - بهار سال 1403]
  • سیف زاده.مینا بررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • سیف کردی.علی اکبر سنتز، شناسایی، بهینه سازی و مدلسازی تولید صمغ کردلان از Paenibacillus polymyxa بوسیله روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • سیفی.اسماعیل مطالعه اثر پوشش‌های حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • سیمان پور.مهرناز بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون¬های مختلف چربی دنبه گوسفندی [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]