ساری.عباسعلی
تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده
[
دوره17,
شماره
2
- بهارسال
1399]
ساسانیان.سپیده
بررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
ساطعی.ناهید
ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
ساعدی.شهرام
بهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر
[
دوره20,
شماره
1
- زمستانسال
1401]
ساکی.ساسان
جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
سام «نژاد.معصومه
ارزیابی برخی از ویژگیهای عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
ستاری نجف آبادی.میثم
تاثیر بسته بندی با فیلم های نانویی بر ویژگی های مکانیکی نان
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
سخاوتی زاده.سعید
استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
سرپرست.مهرناز
بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف
[
دوره17,
شماره
4
- پاییزسال
1399]
سرفرازی.مسیح
بهینه سازی و مدلسازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
سرلک.زهرا
بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
سروری.سوفیا
بررسی ارزش تغذیهای و عمر انباری گلهای همیشهبهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
سعیدی.ایوب
تاثیر تمرین ترکیبی و مکمل کافئین بر گیرندههای شبه گذرگاهی 2 و4 و دکتین-1 در مردان چاق
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
سعیدی.فاطمه
بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
سعیدیان.حمید
سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
سقایی.ربابه
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
سلامی.پریسا
بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا
[
دوره18,
شماره
4
- پاییزسال
1400]
سلطانی زنوزی.میثم
بررسی دمای خیساندن در فرآیند پاربویلینگ بر دمای ژلاتیناسیون نشاسته برنج فجر شهرستان گرگان: روش مدلسازی نفوذ جرمی آب درون دانه
[
دوره20,
شماره
1
- زمستانسال
1401]
سلطانی فیروز.محمود
بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیلههای مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
سلطانی.مهدی
اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر رطوبت و ویژگی های حسی ماهی کلیکای شکم خالی
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
سلطانی.ندا
بررسی پروفایل اسید آمینه پروتئین هیدرولیز شده بدست آمده از آنابنا و خواص ضداکسیدانی و ضدباکتریایی آن
[
دوره21,
شماره
4
- پاییزسال
1403]
سلیمانفلاح.سپیده
تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
سلیمی نوه.اصغر
تولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
سمیعی.کامران
جداسازی، شناسایی و انگشتنگاری باکتریهای لاکتوباسیلوس از محصولات لبنی و تخمیری سنتی استان لرستان و تعیین روابط ژنتیکی بین آنها با استفاده از تکنیک RAPD-PCR
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
سنگ پور.پروانه
اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
سوری.رحمان
تاثیر 16 هفته محدودیت کالریک بر سطوح آیریزین سرم و شاخص مقاومت به انسولین در زنان چاق کم تحرک
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
سوزنگرزاده.سعید
اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت
[
دوره18,
شماره
2
- بهارسال
1400]
سهراب وندی.سارا
تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
سهرابی حق دوست.نکیسا
بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سمزدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
سیاه منصوری.پونه
سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
سید سجادی.فاطمه
بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
سیدین اردبیلی.سید مهدی
تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
سیدین اردبیلی.سید مهدی
تاثیر پودر پخت ریزپوشانی شده با موم کارنوبا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ روکش دارشده با پودر تمپورا طی مدت زمان نگهداری
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
سیدین اردبیلی.سید مهدی
بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
سیدین اردبیلی.سیدمهدی
بررسی نحوه اندازه گیری آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش SPE-GC/FID
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
سیدین اردبیلی.مهدی
بررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]
سیدین اردبیلی.مهدی
بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز)
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
سیدین اردبیلی.مهدی
بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]
سیدین اردبیلی.مهدی
بررسی اثر نوع شیرین کنندههای مصرفی در فرمولاسیون بیسکویت بر میزان تولید آکریلامید در محصول
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
سیدین.سید مهدی
تاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
سیدین.سیدمهدی
بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
سیرتی.ضحی
هیدروژناسیون روغن سویا با تکنیک پلاسما سرد تحت شرایط ولتاژ 15 کیلوولت و ترکیب گازی 50% هیدروژن- 50% نیتروژن
[
دوره21,
شماره
2
- بهارسال
1403]
سیف زاده.مینا
بررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی
[
دوره13,
شماره
3
- تابستانسال
1395]
سیف کردی.علی اکبر
سنتز، شناسایی، بهینه سازی و مدلسازی تولید صمغ کردلان از Paenibacillus polymyxa بوسیله روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
سیفی.اسماعیل
مطالعه اثر پوششهای حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
سیمان پور.مهرناز
بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون¬های مختلف چربی دنبه گوسفندی
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]