رادمهر.بهراد
بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زرد باله صید شده از دریای عمان
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
رادی.محسن
اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت و بررسی عملکرد آن بعنوان یک جایگزین چربی
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
رادی.محسن
مقایسه رفتار رئولوژیک محلولها و امولسیونهای روغن در آب پایدار شده توسط صمغ عربی
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
رادی.محسن
کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی
[
دوره17,
شماره
3
- تابستانسال
1399]
راشدی.حمید
بررسی تأثیر افزودن بیوسورفکتانت بر خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
رجایی.پیمان
مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
رجایی.پیمان
بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
رجایی.پیمان
تاثیر بستهبندی اتمسفر اصلاحشده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمهای سفید
[
دوره20,
شماره
1
- زمستانسال
1401]
رجایی.پیمان
مروری بر جایگاه فیبر در تغذیه، سلامت و کاربرد و روشهای اصلاح آن در صنایع غذایی
[
دوره21,
شماره
2
- بهارسال
1403]
رجبلو.سارا
تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
رحمتی.محمد هاشم
بهینهسازی خواص کیوی پرتودهیشده به روش سطح پاسخ و پیشبینی با شبکه عصبی و رگرسیون
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
رحمن.علیرضا
بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایهی آرد دانه های کتان و چیا
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
رحمن.علیرضا
بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
رحیم زاده.نوشین
بررسی مقادیر 5- هیدروکسی متیل فورفورال در خشکبارهای پرمصرف ایران
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
رحیمی طبالوندانی.سمیه
بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگیهای کیفی چیپس سیبزمینی طی نگهداری
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
رحیمی.ابراهیم
مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های کمپیلوباکتر جدا شده از گوشت مرغ، بوقلمون، بلدرچین، کبک، شترمرغ، گاو، گوسفند، بز، و شتر عرضه شده در شهرستان شهرکرد
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
رستگار.سمیه
تأثیر اسیدسالیسیلیک و صمغ عربی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنارهندی در مدت انبارمانی
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
رستم آبادی.منیر
بررسی اثر صمغهای فارسی و بادام بهعنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کمچرب
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
رستم آبادی.منیر
بررسی تأثیر جایگزینهای چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگیهای حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
رسولی.مرجان
بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
رشیدیان. مریم
امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید
[
دوره21,
شماره
4
- پاییزسال
1403]
رضا سعیدی اصل.محمد
بررسی اثر کاهش دهنده مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر افلاتوکسینهای G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و پودر ماهی کیلکا
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
رضا عابدی نیا.احمد
بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
رضا فاضلی.محمد
تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
رضا کاظمینی.حمید
مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های کمپیلوباکتر جدا شده از گوشت مرغ، بوقلمون، بلدرچین، کبک، شترمرغ، گاو، گوسفند، بز، و شتر عرضه شده در شهرستان شهرکرد
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
رضاپور.هاجر
استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
رضایی ارمی.سمیه
تولید و بهینهسازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرینکننده با روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
رضایی سرشت.حسن
مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
رضایی.محمد
استفاده از پوششهای خوراکی متیلسلولز و موم کارنوبا و بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
رضایی.مسعود
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
رضایی.مهسا
بررسی تاثیر افزودن صمغ های CMC و زانتان بر برخی ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده عمیق
[
دوره21,
شماره
4
- پاییزسال
1403]
رضاییان.رمضان
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی ماکارونی غنی شده با زائدات زعفران
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
رضائی.فاطمه
فرمولاسیون روغن سرخ کردنی بر پایه تالو اولئین و پالم اولئین
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
رضوانی اقدم.علی
بررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ، اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
رضوانی.محمدرضا
نقش درآمدهای غیر کشاورزی در امنیت غذایی خانوارهای روستایی
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
رضوی.راضیه
اثرات ضد قارچی عصاره هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) و پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراکی بر افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
رضویلر.ودود
شبیهسازی سنسور زیستی جهت تشخیص سالمونلا تایفی به روش میکروکانتکت پلیمر قالب مولکولی
[
دوره13,
شماره
3
- تابستانسال
1395]
رضویلر.ودوود
طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
رفتنی امیری.زینب
بررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
رفتنی امیری.زینب
تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
رفتنی امیری.زینب
تولید و بهینهسازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرینکننده با روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
رفیعی طباطبایی.رباب
بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
رفیعی مجد.مصطفی
بهینه سازی سه گانه شرایط تخمیر شیر در تولید ماست پروبیوتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
[
دوره9,
شماره
1
- زمستانسال
1390]
رفیعی.سمیرا
تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
رفیق.سید مهدی
سنتز، شناسایی، بهینه سازی و مدلسازی تولید صمغ کردلان از Paenibacillus polymyxa بوسیله روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
رمضانی.رقیه
اصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
رمضانی.مینو
بهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
رنجبر ندامانی.آزاده
کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
رنجبر.ایرج
تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آمادهسازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بیدانه
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
رنجبر.مریم
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتریهایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
رنجبر.میلاد
فیلم کامپوزیت آلژینات سدیم کیتوزان جهت بسته بندی فیله مرغ: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن
[
دوره21,
شماره
3
- تابستانسال
1403]
روحی.میلاد
بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
رودشتیان.رها
تاثیر پوششدهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگیهای کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری
[
دوره18,
شماره
2
- بهارسال
1400]
روزبه نصیرائی.لیلا
بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخشده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
روفه گری.لیلا
تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی
[
دوره15,
شماره
1
- زمستانسال
1396]
رومیانی.لاله
بررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
رهایی.مهدی
بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c
[
دوره19,
شماره
4
- پاییزسال
1401]
رهبری.مهشید
تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA)
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
رهنما.شهرزاد
بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c
[
دوره19,
شماره
4
- پاییزسال
1401]
رییسی.مهدی
بررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]