ر

  • رادمهر.بهراد بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زرد باله صید شده از دریای عمان [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • رادی.محسن اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت و بررسی عملکرد آن بعنوان یک جایگزین چربی [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • رادی.محسن مقایسه رفتار رئولوژیک محلول‌ها و امولسیون‌های روغن در آب پایدار شده توسط صمغ عربی [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • رادی.محسن کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی [ دوره17, شماره 3 - تابستان سال 1399]
  • راشدی.حمید بررسی تأثیر افزودن بیوسورفکتانت بر خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • رجایی.پیمان مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • رجایی.پیمان بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • رجایی.پیمان تاثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمه‌ای سفید [ دوره20, شماره 1 - زمستان سال 1401]
  • رجایی.پیمان مروری بر جایگاه فیبر در تغذیه، سلامت و کاربرد و روش‌های اصلاح آن در صنایع غذایی [ دوره21, شماره 2 - بهار سال 1403]
  • رجبلو.سارا تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • رحمتی.محمد هاشم بهینه‌سازی خواص کیوی پرتودهی‌شده به روش سطح پاسخ و پیش‌بینی با شبکه عصبی و رگرسیون [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • رحمن.علیرضا بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایه‌ی آرد دانه های کتان و چیا [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • رحمن.علیرضا بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • رحیم زاده.نوشین بررسی مقادیر 5- هیدروکسی متیل فورفورال در خشکبارهای پرمصرف ایران [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • رحیمی طبالوندانی.سمیه بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی‌های کیفی چیپس سیب‌زمینی طی نگهداری [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • رحیمی.ابراهیم مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های کمپیلوباکتر جدا شده از گوشت مرغ، بوقلمون، بلدرچین، کبک، شترمرغ، گاو، گوسفند، بز، و شتر عرضه شده در شهرستان شهرکرد [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • رستگار.سمیه تأثیر اسیدسالیسیلیک و صمغ عربی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنارهندی در مدت انبارمانی [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • رستم آبادی.منیر بررسی اثر صمغ‌های فارسی و بادام به‌عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کم‌چرب [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • رستم آبادی.منیر بررسی تأثیر جایگزین‌های چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگی‌های حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • رسولی.مرجان بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • رشیدیان. مریم امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید [ دوره21, شماره 4 - پاییز سال 1403]
  • رضا سعیدی اصل.محمد بررسی اثر کاهش دهنده مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر افلاتوکسینهای G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و پودر ماهی کیلکا [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • رضا عابدی نیا.احمد بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • رضا فاضلی.محمد تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • رضا کاظمینی.حمید مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های کمپیلوباکتر جدا شده از گوشت مرغ، بوقلمون، بلدرچین، کبک، شترمرغ، گاو، گوسفند، بز، و شتر عرضه شده در شهرستان شهرکرد [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • رضاپور.هاجر استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصاره‌گیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • رضازاد باری.محمود تهیه و ارزیابی شاخص‌های رنگی نانوکمپلکس‌های کورکومین [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • رضایی ارمی.سمیه تولید و بهینه‌سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین‌کننده با روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • رضایی سرشت.حسن مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • رضایی.محمد استفاده از پوشش‌های خوراکی متیل‌سلولز و موم کارنوبا و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • رضایی.مسعود تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys molitrix) [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • رضایی.مهسا بررسی تاثیر افزودن صمغ های CMC و زانتان بر برخی ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده عمیق [ دوره21, شماره 4 - پاییز سال 1403]
  • رضاییان.رمضان ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • رضائی.فاطمه فرمولاسیون روغن سرخ کردنی بر پایه تالو اولئین و پالم اولئین [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • رضوانی اقدم.علی بررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ، اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • رضوانی.محمدرضا نقش درآمدهای غیر کشاورزی در امنیت غذایی خانوارهای روستایی [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • رضوی.راضیه اثرات ضد قارچی عصاره هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) و پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراکی بر افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • رضویلر.ودود شبیه‌سازی سنسور زیستی جهت تشخیص سالمونلا تایفی به روش میکروکانتکت پلیمر قالب مولکولی [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • رضویلر.ودوود طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • رفتنی امیری.زینب بررسی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • رفتنی امیری.زینب تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • رفتنی امیری.زینب تولید و بهینه‌سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین‌کننده با روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • رفیعی طباطبایی.رباب بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • رفیعی مجد.مصطفی بهینه سازی سه گانه شرایط تخمیر شیر در تولید ماست پروبیوتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [ دوره9, شماره 1 - زمستان سال 1390]
  • رفیعی.سمیرا تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • رفیق.سید مهدی سنتز، شناسایی، بهینه سازی و مدلسازی تولید صمغ کردلان از Paenibacillus polymyxa بوسیله روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • رمضانی.رقیه اصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • رمضانی.مینو بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • رنجبر ندامانی.آزاده کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • رنجبر.ایرج تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آماده‌سازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بیدانه [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • رنجبر.مریم بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری‌هایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • رنجبر.میلاد فیلم کامپوزیت آلژینات سدیم کیتوزان جهت بسته بندی فیله مرغ: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن [ دوره21, شماره 3 - تابستان سال 1403]
  • روحی.میلاد بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • رودشتیان.رها تاثیر پوشش‌دهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگی‌های کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • روزبه نصیرائی.لیلا بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • روزبه نصیرایی.لیلا بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • روزبه نصیرایی.لیلا بهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر [ دوره20, شماره 1 - زمستان سال 1401]
  • روزبه نصیرایی.لیلا بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی بدون گلوتن حاوی آرد برنج، جوانه برنج قهوه‌ای، بادام زمینی و بذرکتان [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • روفه گری.لیلا تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • رومیانی.لاله بررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • رهایی.مهدی بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • رهبری.مهشید تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA) [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • رهنما.شهرزاد بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • رییسی.مهدی بررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]