گ

  • گائینی.عباسعلی تاثیر شش هفته دریافت مکمل کوانزیم Q10 بر استقامت هوازی، توان بیشینه، توان حداقل، توان متوسط و شاخص خستگی بازیکنان فوتبال [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • گرامی.عباس بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • گرامی.عباس بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • گرامی.عباس ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • گرامی.عباس بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بسته‌بندی به درون آن [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • گرامی.عباس بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • گرامی.عباس بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • گرامی.عباس تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • گرامی.عباس بررسی اثر آنتی‌اکسیدان‌های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی‌های فیزیکی کاغذ بسته‌بندی چای کیسه‌ای سیاه و ماندگاری محصول [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • گرامی.عباس بررسی پدیده‌های انتقال جرم درخلال فرایند خشک‌کردن اسمزی گلابی با استفاده از محلول‌های ساکارز بازتغلیظ شده [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • گراوند.فرهاد بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • گرایلی.زینب مدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • گل باز.مهسا بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایه‌ی آرد دانه های کتان و چیا [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • گلچین.سحر بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • گلستانه زاده.نسیم مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • گلستانی.مژده اثر اینولین بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • گلشنی.نگار ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از 7 رقم جدید کانولا [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • گلمکانی.محمد تقی بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • گلمکانی.محمد تقی بهینه سازی شرایط مختلف (دما، تغییر شدت نور، روش‌های کشت (غیرمداوم و نیمه مداوم) و نوع منبع کربنی) برای تولید حداکثر فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis) [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • گلی موحد.غلامعلی تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه‌ای سبوس گندم [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • گلی موحد.غلامعلی ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • گلی.محمد بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • گنجه.محمد بهینه‌سازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • گودرزی.مصطفی بررسی تأثیر جایگزین‌های چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگی‌های حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • گودرزی.مصطفی تأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن [ دوره15, شماره 4 - پاییز سال 1397]
  • گودرزی.مصطفی تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • گودینی.نوید تعیین ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و مدل‌سازی ریاضی خشک‌کردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • گیاه چی.شادی بررسی پدیده‌های انتقال جرم درخلال فرایند خشک‌کردن اسمزی گلابی با استفاده از محلول‌های ساکارز بازتغلیظ شده [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • گیاهی.الهام بررسی تاثیر به‌کارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرین‌بیان [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]