گرامی.عباس
بررسی اثر آنتیاکسیدانهای استخراج شده از چای سبز روی ویژگیهای فیزیکی کاغذ بستهبندی چای کیسهای سیاه و ماندگاری محصول
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
گرامی.عباس
بررسی پدیدههای انتقال جرم درخلال فرایند خشککردن اسمزی گلابی با استفاده از محلولهای ساکارز بازتغلیظ شده
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
گراوند.فرهاد
بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
گرایلی.زینب
مدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
گل باز.مهسا
بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایهی آرد دانه های کتان و چیا
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
گلچین.سحر
بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
گلستانه زاده.نسیم
مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
گلستانی.مژده
اثر اینولین بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری
[
دوره13,
شماره
3
- تابستانسال
1395]
گلشنی.نگار
ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از 7 رقم جدید کانولا
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
گلمکانی.محمد تقی
بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
گلمکانی.محمد تقی
بهینه سازی شرایط مختلف (دما، تغییر شدت نور، روشهای کشت (غیرمداوم و نیمه مداوم) و نوع منبع کربنی) برای تولید حداکثر فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis)
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
گلی موحد.غلامعلی
تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
گلی.محمد
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی
[
دوره17,
شماره
4
- پاییزسال
1399]
گنجه.محمد
بهینهسازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
گودرزی.مصطفی
بررسی تأثیر جایگزینهای چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگیهای حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
گودرزی.مصطفی
تأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن
[
دوره15,
شماره
4
- پاییزسال
1397]
گودرزی.مصطفی
تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
گیاه چی.شادی
بررسی پدیدههای انتقال جرم درخلال فرایند خشککردن اسمزی گلابی با استفاده از محلولهای ساکارز بازتغلیظ شده
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
گیاهی.الهام
بررسی تاثیر بهکارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرینبیان
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]