ل

  • لادن مقدم.علیرضا بررسی ارزش تغذیه‌ای و عمر انباری گل‌های همیشه‌بهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • لاریجانی.کامبیز سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتی‏اکسیدانی آن [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • لاریجانی.کامبیز مقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو، شیر گوسفند و شیر بز [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • لاریجانی.کامبیز بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • لاریجانی.کامبیز اندازه گیری و گونه شناسی عنصر سلنیم در برخی از گیاهان خوراکی و دارویی به سه روش استخراجی [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • لاریجانی.کامبیز تعیین فلزات سنگین کادمیوم و سرب در سبزی های خوراکی کاهو، نعناع و تره کشت شده در اراضی مختلف جنوب تهران [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • لاریجانی.کامبیز مقایسه خواص ضد باکتری و ترکیبات شیمیایی موجود در روغن اسانسی استخراج شده از گیاه L. Mentha piperita بوسیله مایکروویو و روش تقطیر با آب [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • لامع.سیدحسن کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • لشکری.محمد رضا بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • لطفی.انوشه بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز) [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • لطیفی.زهرا ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]