لادن مقدم.علیرضا
بررسی ارزش تغذیهای و عمر انباری گلهای همیشهبهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
لاریجانی.کامبیز
سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
لاریجانی.کامبیز
مقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو، شیر گوسفند و شیر بز
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
لاریجانی.کامبیز
بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
لاریجانی.کامبیز
اندازه گیری و گونه شناسی عنصر سلنیم در برخی از گیاهان خوراکی و دارویی به سه روش استخراجی
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
لاریجانی.کامبیز
تعیین فلزات سنگین کادمیوم و سرب در سبزی های خوراکی کاهو، نعناع و تره کشت شده در اراضی مختلف جنوب تهران
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
لاریجانی.کامبیز
مقایسه خواص ضد باکتری و ترکیبات شیمیایی موجود در روغن اسانسی استخراج شده از گیاه L. Mentha piperita بوسیله مایکروویو و روش تقطیر با آب
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
لامع.سیدحسن
کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
لشکری.محمد رضا
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
لطفی.انوشه
بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز)
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
لطیفی.زهرا
ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]