کابوسی.حامی
اثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
کاراژیان.رضا
استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
کارخانه.لیلا
بررسی اثر عصاره کومبوچا بر میزان لیپیدهای خون و آنزیم های کبدی درRat نر بالغ نژاد Wistar
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
کارگر.محمد
بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای محلی شهرستان مرودشت در سال 1386
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
کاشانی نژاد.مهدی
مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
[
دوره15,
شماره
4
- پاییزسال
1397]
کاشانی نژاد.مهدی
بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنیشده با پودر سیب
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
کاشانی نژاد.مهدی
بهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
کاشانی نژاد.مهدی
مدلسازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
کاشانی نژاد.مهدی
بررسی اثر روشهای خشک کردن بر ویژگیهای صمغ دانه بالنگو
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
کاشانی نژاد.مهدی
مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
کاشانی نژاد.مهدی
تولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
کاشانی نژاد.مهدی
مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
کاشانی نژاد.مهدی
بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
کاشانی نژاد.مهدی
اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
کاشف.مجید
اثر مصرف مکمل بتا آلانین بر عملکرد، Tmax و لاکتات خون پاروزنان نخبه مرد
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
کاشف.مجید
اثر مصرف مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر ترکیب بدن، لپتین سرم و قدرت عضلانی در مردان غیر ورزشکار
[
دوره13,
شماره
3
- تابستانسال
1395]
کاشف.مجید
مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رتهای نر نژاد ویستار
[
دوره18,
شماره
1
- زمستانسال
1399]
کاظمی.الهام
ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
کاظمی.شیما
اندازهگیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
کاظمی.محی الدین
طراحی پوشش بستهبندی بر پایه نانو الیاف زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی جهت نگهداری جیره غذای اضطراری
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
کاویان.فاطمه
بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
کبارفرد.فرزاد
تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
کبریتی.منیر
بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
کدیور.شیدا
ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
کرامت.جواد
بررسی تاثیر بهکارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرینبیان
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
کرامت.جواد
تهیه و بررسی ویژگیهای فیلم خوراکی HPMC حاوی اسانس مریم گلی
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
کرامت.جواد
بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریتههای بومی ایرانی
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
کرامت.جواد
بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
کرباسی.احمد
تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
کردجزی.معظمه
اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
کردجزی.معظمه
اثرات شیوه بستهبندی تحت خلاء و افزودنیها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره15,
شماره
1
- زمستانسال
1396]
کرمی.زهره
بررسی اثر بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
کرمی.زهره
مدلسازی و بهینهسازی استخراج روغن شاهدانه به کمک اولتراسونیک و با روش سطح پاسخ
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
کرمی.زهره
اثر زمان برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
کریم نژاد.فاطمه
اثرات فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر برخی از ویژگی های شیمیایی گوشت مرغ
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
کریم.مهری
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی اینولین بلند زنجیر و کربوکسی متیل سلولز
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
کریمی.خاطره
تخمین ضایعات قندی در ملاس تولیدی کارخانه¬های شکر بر اساس کیفیت تکنولوژیکی چغندر قند
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
کریمی.خاطره
امکان تولید کمپوست و ورمی کمپوست از ضایعات چغندرقند مصرفی درکارخانه قند
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
کریمی.مریم
بررسی توزیعپذیری آنزیم آلفا آمیلاز در سیستم دوفازی آبی حاوی پلیاتیلن گلیکول و تری سدیم سیترات
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
کریمی.معصومه
تولید صنعتی ماست چویل و بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی آن
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
کریمیان سیچانی.بهاره
تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگیهای گوشت بوقلمون سرخ شده
[
دوره18,
شماره
4
- پاییزسال
1400]
کریمیان.حمیده
بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
کسائی.زهرا
میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی
[
دوره15,
شماره
1
- زمستانسال
1396]
کسری کرمانشاهی.روحا
بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتریهای بیماری زا با منشا غذا
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
کشاورز هدایتی.علی اکبر
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
کشاورزی پور.مینا
بررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
کشاورزی.فاطمه
تشخیص و تعیین فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های مواد غذایی با بررسی مولکولی ژن hlyA
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
کشاورزیان.فاطمه
بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیلههای مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
کلباسی اشتری.احمد
تخمین ضایعات قندی در ملاس تولیدی کارخانه¬های شکر بر اساس کیفیت تکنولوژیکی چغندر قند
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
کلباسی اشتری.احمد
بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
کمالی دلجو.افسانه
مطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروبهای بیماریزا با منشأ غذایی
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
کمالی.آمنه
تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
کمالی.فرزانه
استفاده از ضایعات سیب زمینی جهت تولید رنگدانه توسط موناسکوس پورپورئوس در کشت غوطه وری
[
دوره20,
شماره
1
- زمستانسال
1401]
کمالی.کوروش
بررسی میزان آلودگی ادویههای عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
کنعانی نژاد.مریم
وضعیت نگهداری مواد غذایی فاسدشدنی خواربار فروشیهای شهرستان تاکستان
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
کوچکی.آرش
بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای قدومه شهری و زانتان
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
کوچکی.آرش
بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
کوشا.سهیلا
حق دسترسی به غذا از منظر حقوق بینالملل بشردوستانه
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
کوهستان اسکندری.سهراب
بررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار
[
دوره17,
شماره
3
- تابستانسال
1399]
کوهستانی.بهناز
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
کوهی کمالی.سارا
بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگیهای کیفی چیپس سیبزمینی طی نگهداری
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
کیاست.علیرضا
ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]