ک

  • کابوسی.حامی اثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • کاراژیان.رضا استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • کارخانه.لیلا بررسی اثر عصاره کومبوچا بر میزان لیپیدهای خون و آنزیم های کبدی درRat نر بالغ نژاد Wistar [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • کارگر.محمد بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای محلی شهرستان مرودشت در سال 1386 [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • کاشانی نژاد.مهدی مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [ دوره15, شماره 4 - پاییز سال 1397]
  • کاشانی نژاد.مهدی بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنی‌شده با پودر سیب [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • کاشانی نژاد.مهدی بهینه‌سازی شرایط برشته‌کردن مغز بادام‌زمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • کاشانی نژاد.مهدی مدل‌سازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • کاشانی نژاد.مهدی بررسی اثر روش‌های خشک کردن بر ویژگی‌های صمغ دانه بالنگو [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • کاشانی نژاد.مهدی مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • کاشانی نژاد.مهدی تولید امولسیون‌های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به‌کارگیری روش سطح پاسخ [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • کاشانی نژاد.مهدی مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • کاشانی نژاد.مهدی بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • کاشانی نژاد.مهدی سینتیک انتقال جرم خشک‌کردن ترکیبی مادون ‌قرمز- هوای داغ کدو حلوایی [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • کاشانی نژاد.مهدی اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • کاشف.مجید اثر مصرف مکمل بتا آلانین بر عملکرد، Tmax و لاکتات خون پاروزنان نخبه مرد [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • کاشف.مجید اثر مصرف مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر ترکیب بدن، لپتین سرم و قدرت عضلانی در مردان غیر ورزشکار [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • کاشف.مجید مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رت‌های نر نژاد ویستار [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • کاظمی.الهام ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • کاظمی.شیما اندازه‌گیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • کاظمی.محی الدین طراحی پوشش بسته‌بندی بر پایه نانو الیاف زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی جهت نگهداری جیره غذای اضطراری [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • کاویان.فاطمه بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • کبارفرد.فرزاد تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • کبریتی.منیر بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • کدیور.شیدا ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • کرامت.جواد بررسی تاثیر به‌کارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرین‌بیان [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • کرامت.جواد ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاه مرزه زراعی در روغن کلزا و روغن ماهی کیلکا [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • کرامت.جواد تهیه و بررسی ویژگی‌های فیلم خوراکی HPMC حاوی اسانس مریم گلی [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • کرامت.جواد بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریته‌های بومی ایرانی [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • کرامت.جواد بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • کرباسی.احمد تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • کردجزی.معظمه اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • کردجزی.معظمه اثرات شیوه بسته‌بندی تحت خلاء و افزودنی‌ها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • کرمی.زهره بررسی اثر بسته‎بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • کرمی.زهره مدل‌سازی و بهینه‌سازی استخراج روغن شاهدانه به کمک اولتراسونیک و با روش سطح پاسخ [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • کرمی.زهره اثر زمان برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • کریم نژاد.فاطمه اثرات فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر برخی از ویژگی های شیمیایی گوشت مرغ [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • کریم.مهری بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی اینولین بلند زنجیر و کربوکسی متیل سلولز [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • کریمی.خاطره تخمین ضایعات قندی در ملاس تولیدی کارخانه¬های شکر بر اساس کیفیت تکنولوژیکی چغندر قند [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • کریمی.خاطره امکان تولید کمپوست و ورمی کمپوست از ضایعات چغندرقند مصرفی درکارخانه قند [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • کریمی.مریم بررسی توزیع‌پذیری آنزیم آلفا آمیلاز در سیستم دوفازی آبی حاوی پلی‌اتیلن گلیکول و تری سدیم سیترات [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • کریمی.معصومه تولید صنعتی ماست چویل و بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی آن [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • کریمیان سیچانی.بهاره تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • کریمیان.حمیده بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • کسائی.زهرا میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • کسری کرمانشاهی.روحا بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتری‌های بیماری زا با منشا غذا [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • کشاورز هدایتی.علی اکبر بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • کشاورزی پور.مینا بررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • کشاورزی.فاطمه تشخیص و تعیین فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های مواد غذایی با بررسی مولکولی ژن hlyA [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • کشاورزیان.فاطمه بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیله‌های مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • کلباسی اشتری.احمد تخمین ضایعات قندی در ملاس تولیدی کارخانه¬های شکر بر اساس کیفیت تکنولوژیکی چغندر قند [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • کلباسی اشتری.احمد بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • کمالی دلجو.افسانه مطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروب‌های بیماری‌زا با منشأ غذایی [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • کمالی.آمنه تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • کمالی.فرزانه استفاده از ضایعات سیب زمینی جهت تولید رنگدانه توسط موناسکوس پورپورئوس در کشت غوطه وری [ دوره20, شماره 1 - زمستان سال 1401]
  • کمالی.کوروش بررسی میزان آلودگی ادویه‌های عرضه شده به صورت فله‌ و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • کنعانی نژاد.مریم وضعیت نگهداری مواد غذایی فاسد‌شدنی خواربار فروشی‌های شهرستان تاکستان [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • کوچکی.آرش بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ‌های قدومه شهری و زانتان [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • کوچکی.آرش بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • کوشا.سهیلا حق دسترسی به غذا از منظر حقوق بین‌الملل بشردوستانه [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • کوهستان اسکندری.سهراب بررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار [ دوره17, شماره 3 - تابستان سال 1399]
  • کوهستانی.بهناز اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • کوهی کمالی.سارا بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی‌های کیفی چیپس سیب‌زمینی طی نگهداری [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • کیاست.علیرضا ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]