هادی گیویان راد.محمد
انتخاب بهترین نمک کلسیم دار برای غنی سازی شیر پاستوریزه معمولی
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
هادی گیویان راد.محمد
تعیین فلزات سنگین کادمیوم و سرب در سبزی های خوراکی کاهو، نعناع و تره کشت شده در اراضی مختلف جنوب تهران
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
هادی گیویان راد.محمد
تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
هاشمی تولون.سید حمید
بررسی تاثیر رشد باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچالگذاری
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
هاشمی روان.مهناز
تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه
[
دوره17,
شماره
2
- بهارسال
1399]
هاشمی روان.مهناز
اثر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز (CMC) بر روی ویژگیهای شیمیایی و بافت سوسیس آلمانی
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
هاشمی روان.مهناز
اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگیهای شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
هاشمی روان.مهناز
بهینه سازی شرایط مختلف (دما، تغییر شدت نور، روشهای کشت (غیرمداوم و نیمه مداوم) و نوع منبع کربنی) برای تولید حداکثر فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis)
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
هاشمی.سید محمد باقر
بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
هاشمی.سیدعلی
بررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظتهای مختلف نمک
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
هاشمی.نسرین
بررسی کارایی پوست انار در حذف نیکل و کروم از پساب صنعتی و طراحی آزمایش به روش سطح پاسخ
[
دوره21,
شماره
2
- بهارسال
1403]
هدایتی فرد.مسعود
استفاده از هسته انگور (Vitis vinifera) نانو کپسوله بهمنظور بهبود شاخصهای شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
هرزندی.ناصر
تشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینیهای خامهای در شهرستان کرج در سال1395
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
همایونی راد.عزیز
مقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو، شیر گوسفند و شیر بز
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
همدمی.ناصر
مدل سازی عددی انتقال رطوبت طی خشک کردن خرمای رقم برحی
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
هنرور.مسعود
بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
هنرور.مسعود
تاثیر جایگزینی غلظتهای مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
هنرور.مسعود
بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
هنرور.مسعود
تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
هنرور.مسعود
بررسی امکان اندازهگیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوهای به روش DFT
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
هنرور.مسعود
استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
هنرور.مسعود
امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
هنرور.مسعود
مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]