ه

  • هادی گیویان راد.محمد انتخاب بهترین نمک کلسیم دار برای غنی سازی شیر پاستوریزه معمولی [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • هادی گیویان راد.محمد تعیین فلزات سنگین کادمیوم و سرب در سبزی های خوراکی کاهو، نعناع و تره کشت شده در اراضی مختلف جنوب تهران [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • هادی گیویان راد.محمد تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • هاشمی تولون.سید حمید بررسی تاثیر رشد باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچال‌گذاری [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • هاشمی روان.مهناز تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتری‌های لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه [ دوره17, شماره 2 - بهار سال 1399]
  • هاشمی روان.مهناز اثر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز (CMC) بر روی ویژگی‌های شیمیایی و بافت سوسیس آلمانی [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • هاشمی روان.مهناز اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگیهای شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • هاشمی روان.مهناز بهینه سازی شرایط مختلف (دما، تغییر شدت نور، روش‌های کشت (غیرمداوم و نیمه مداوم) و نوع منبع کربنی) برای تولید حداکثر فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis) [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • هاشمی.سید محمد باقر بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • هاشمی.سیدعلی بررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظت‌های مختلف نمک [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • هاشمی.نسرین بررسی کارایی پوست انار در حذف نیکل و کروم از پساب صنعتی و طراحی آزمایش به روش سطح پاسخ [ دوره21, شماره 2 - بهار سال 1403]
  • هدایتی فرد.مسعود استفاده از هسته انگور (Vitis vinifera) نانو کپسوله به‌منظور بهبود شاخص‌های شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • هرزندی.ناصر تشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینی‌های خامه‌ای در شهرستان کرج در سال1395 [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • همایونی راد.عزیز مقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو، شیر گوسفند و شیر بز [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • همایونی راد.عزیز میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • همدمی.ناصر مدل سازی عددی انتقال رطوبت طی خشک کردن خرمای رقم برحی [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • هنرور.مسعود بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • هنرور.مسعود تاثیر جایگزینی غلظت‌های مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • هنرور.مسعود بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • هنرور.مسعود تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • هنرور.مسعود بررسی امکان اندازه‌گیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوه‌ای به روش DFT [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • هنرور.مسعود استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • هنرور.مسعود امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • هنرور.مسعود مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • هنرور.مسعود شناسایی ترکیبات شیمیایی و مقدار کربوهیدرات های محلول در مان شکر تیغال (Trehala manna) [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • هنرور.مسعود بررسی کارایی پوست انار در حذف نیکل و کروم از پساب صنعتی و طراحی آزمایش به روش سطح پاسخ [ دوره21, شماره 2 - بهار سال 1403]
  • هنرور.مسعود بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • هنرور.مسعود بررسی امکان کاهش مواد آلی موجود در گل فیلتر خلاء کارخانجات قند در طی ماندگاری [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • هنرور.مسعود کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • هنرور.مسعود بررسی نحوه اندازه گیری آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش SPE-GC/FID [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • هنرور.مسعود امکان تولید کمپوست و ورمی کمپوست از ضایعات چغندرقند مصرفی درکارخانه قند [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • هنرور.مسعود تخمین ضایعات قندی در ملاس تولیدی کارخانه¬های شکر بر اساس کیفیت تکنولوژیکی چغندر قند [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]